Kako postići željeni izgled: 5 koraka do ljubičastog savršenstva

Izgled koji se temelji na ljubičastoj boji profinjen je i zabavan. Također je pogodan i za dnevni i večernji izgled te je prilagodljiv za blago naglašeni make-up. Isprobajte ga i vi uz naš detaljni vodič po koracima.

img-1.gif

Korak 1


Jeste li spremni za fantastični ljubičasti izgled? Najprije pomoću olovke za kapke povucite liniju koja slijedi gornju liniju trepavica. Mi koristimo OnColour DVOSTRUKU OLOVKU ZA KAPKE u nijansi Purple & Lilac – ljubičasta strana najbolje odgovara ovom izgledu jer želimo postići intenzitet. Svakako povucite crtu malo izvan spoljašnjeg ugla oka i napravite “krilce” - ne mora biti posebno oštro!

Korak 2
Zatim uzmite OnColour ALL EYES PALETU SJENKI ZA KAPKE I OBRVE i nanesite ružičastu sjenku po cijelom kapku. Nanesite malo iznad pregiba, ali ne sasvim do obrva. Sljedeća nijansa iz palete koju ćemo nanijeti je bijela i to kao highlighter odmah ispod obrva. Dobro stopite sa ružičastom nijansom koristeći vrh kista da biste dobili glatke prelaze između nijansi. Možete to uraditi vrhom prstiju ili još bolje čistim KISTOM ZA MIJEŠANJE NIJANSI dok ne nestanu oštri prelazi i nijanse se međusobno stope.

img-2.gif

Korak 3
Sada uzmite ljubičasto sjenilo i pažljivo ga nanesite na liniju donjih trepavica vrhom spužvice da biste postigli potpuni ljubičasti učinak. Profesionalni savjet koji ovdje možemo primjeniti je istaknuti unutrašnji ugao sa malo sjenila bijele boje jer to zaista osvjetljava cijelo oko! 

img-3.jpg

Korak 4
Vrijeme je za izgled koji će otvoriti oči! Upotrijebite OnColour BIG LASH MASKARU crne boje da biste podigli gornje i donje trepavice. Ova maskara povećava volumen i primijetit ćete veliku razliku koliko cijeli izgled postaje intenzivan. 

img-4.png

Korak 5
Za kraj imamo nešto što će zaista podići vaše lice. OnColour KREMASTI RUŽ ZA USNE u boji vina (nijansa: Wine Burgundy) daje usnama raskošnu i duboku nijansu koja odlično pristaje sa svježim i laganim make-upom očiju. Zaista ljubičasto savršenstvo!

 

Sviđa li vam se vaš make-up izgled očiju? Označite nas na društvenim mrežama koristeći #getOnColour da bismo vidjeli vaš najbolji ljubičasti izgled!