6 modnih trendova ove jeseni

Neka i početak jeseni bude zabavan uz ove korisne savjete!

1. LAGANA NJEGA
Prijelazna su razdoblja odlična za lagane gelove za čišćenje lica i pjenaste teksture. Kako se hladniji dani približavaju tako ćete ove formulacije zamijeniti s kremastim teksturama koje u isto vrijeme hidriraju i čiste kožu. Obožavam NovAge mlijeko za čišćenje koje ostavlja kožu baršunastom i dubinski čistom.

Koristite: NovAge Ultimate Lift mlijeko za čišćenje za glatku kožu

2. POTPUNA NJEGA
Ukoliko ste se vratili sa godišnjih odmora vaša će koža cijeniti dodatnu njegu. Ukoliko ste koristili zaštitni faktor i hidrirali kožu nakon sunca bit će jednostavnije prijeći na jesensku njegu. Svakako nanesite piling, i nahranite kožu redovitom njegom. Prilikom tuširanja nanesite i piling za tijelo te nježno osušite kožu.

Ne mogu živjeti bez: Optimals losion za glatku kožu s uljem avokada 

3. VRIJEME ZA OBNOVU
S promjenom sezone vrijeme je i za promjene vaših navika vezanih za njegu kose. Kosa je često žrtva slane morske vode, klora i promjena temperature. Nanesite masku za njegu kose koja će joj dati sjaj i elasticitet.

Obožavat ćete: Eleo masku za kosu

4. TAMNIJE NIJANSE
Ukoliko ljeti obožavate cvjetne i voćne mirise onda će vam vjerovatno odgovarati  drvenaste ili orijentalne note u vašem izboru mirisa. Obožavamo muškat, cedar, mošus i sandalovinu.

Klasik: So Fever Her parfemska voda

5. UJEDNAČEN TEN
Vrlo je vjerovatno da ćete čak i nakon redovite upotrebe zaštitnog faktora imati laganu diskoloraciju tena. Svakako će pomoći formulacija prisutna u proizvodima za njegu kože koja regulira proizvodnju melanina i smanjuje tamne mrlje.

Klinički dokazan: Optimals even out dnevna krema za lice

6. MAKE-UP
Zaboravite proljetno čišćenje - jesen je savršena za čišćenje vaše kozmetičke torbice. Zamijenite nijanse ruževa s malo odvažnijim tonovima, recimo bojom burgundca.

Naš favorit: The ONE jumbo tuš za kapkeTekst: Fotograf: Getty Images