Dan žena - VODIČ ZA POKLONE

Pravi prijatelji će vas pratiti godinama i biti vam podrška u „olujama života“. Iako je prijateljstvo nesebično, kad se prilika ukaže trebamo pokazati našim prijateljima koliko nam znače. Vjerujemo da je Dan žena takva prilika. I tako smo stvorili posebnu ponudu, za posebne prijatelje.

Za karijeristice

Ona je posvetila svoje mlade godine karijeri u vodećim tvrtkama, ona juri na avion s kongresa u Londonu, na kongres u Šangaju, a sada ima svoj vlastiti uspješan posao. Njezin zauzeti raspored je već dugo povod za šalu – ona jedva može komunicirati preko Facebooka! Dar za nju je lak odabir, to mora biti Giordani Gold kozmetika: bezvremenski klasik, s naglaskom na talijanski luksuz.

 

Za pustolovke

Uz neiscrpan izvor ludih priča, ova je ljepotica uvijek spremana na novu avanturu. Ona je samostalna odrasla osoba, tako da nikada ne želi da joj se kaže što da radi. No, ponekad joj priče o romantičnim avanturama mogu „zavrtiti glavu“. Možda ste duboko u sebi malo ljubomorni. No, želite samo ono što je najbolje za nju: pronaći čovjeka njezinih snova i da se smiri. Za nju je novi ljubavni napitak.  Miris je idealan: zavodljiv, intrigantan i senzualan.

Za obožavateljice moderne tehnologije

Za obožavateljice moderne tehnologije, shopping nije opuštajuća šetnja s prijateljima, nakon čega slijedi obvezna kafica. Za nju su to sati surfanja osobnim blogovima dizajnera i stranicama rijetke odjeće za koje nikad niste čuli! Ona neće biti impresionirana s ružem ili maskarom, ali uređaj Skin Pro će ju oduševiti! To je tehnički besprijekoran uređaj, slavne ga osobe vole, i - što je najvažnije - nevjerojatno je efikasan.

 

Za mameBila je prva na redu kada su vjenčanja u pitanju. I da, udaljili ste se na neko vrijeme. No, nakon godinu dana vratile ste se jedna drugoj - ona je sada s djecom u tow. Dok ste vi i vaši prijatelji živjeli bezbrižnim životima, ona se posvetila obiteljskom životu: podizanju djece i usavršavanju svoje vještine kuhanja. Ona će biti dirnuta setom NovAge proizvoda za njegu kože - bez obzira na prioritete, uvijek postoji vrijeme za luksuz.Tekst: Fotograf: Getty images