Zašto sada svi nose mat ruževe?

Matte lipstick shades have been setting the makeup trends for quite a while and they do not seem to lose any attention today. Now with the new Giordani Gold Iconic Lip Elixir matte makeup has been taken to the next level once again! Why everyone loves matte? Here are our 4 reasons.

1. Mat je klasika
Obucite udobne jeans hlače, omiljenu majicu, sunčane naočale i mat ruž - i vaš styling je gotov! Mat nijanse se savršeno uklapaju u izgled za koji nije potrebno puno napora, uz koji ćete se osjećati sređeno i obučeni prikladno za svaku priliku. 

2. Mat znači intenzivno
Možete postići odvažan izgled uz mat nijanse a da i dalje zadržite prirodan izgled ako intenzivnu boju ruža za usne uskladite s  blažim make-upom za oči. Isprobajte novi Giordani Gold Iconic Lip Elixir! Zaista je intenzivne boje, a dolazi u 8 nijansi koje ćete jednostavno obožavati!

3. Mat se lako nanosi
Uobičajeni prigovor upotrebi mat ruževa za usne je da od njih usne dehidriraju, zbog čega one ne izgledaju lijepo. Ne bojte se! Današnje formule za izradu ruževa neće dopustiti da se to dogodi. Nova formula Lip Elixir je tečna i obogaćena je bogatim arganovim uljem za glatku primjenu. Nakon apliciranja, revolucionarna tekstura od ulja preobražava se na usnama u senzualnu i sofisticiranu matiranu završnicu.

Naš beauty savjet: Za najbolji efekat, ostavite malo usne da miruju nakon apliciranja ruža za usne da biste osigurali besprijekornu transformaciju postojeće teksture.

4. Mat izgleda odlično na fotografijama
Da li obožavaš selfije? Tvoje mat usne će prve privući pažnju. I to bez filtera! Možeš očekivati pitanja od svojih prijateljica o tome koju nijansu nosiš, zato imaj spreman odgovor!

Tekst: Fotograf: Oriflame