Šta mislite o TikToku?

Je li u pitanju samo još jedna aplikacija ili je ovo najbolji način da ste u trendu i pratite globalnu scenu koju volite? Najvažnije pitanje je: šta propuštate ako i dalje ne koristite TikTok?

TikTok – toliko više od same zabave!

Istina je sve što se priča. Svi ga koriste. Kombinacija mreža Spotify, Snapchat, Vine i Twitch, TikTok je društvena mreža koja spaja muziku, kreativnost, ljude, brendove i bezbrižnu zabavu zajedno, tako stvarajući nepreglednu predstavu različitosti koju čini sve ono u čemu najviše uživate. Sa milijardama korisnika TikTok-a širom svijeta gdje su svi, od (moje omiljene) muzičarke Billie Eilish do glamuroznog dječaka Wisdomea Kayea, prirodno je zapitati se treba li i vi da ste tamo. Mada ja (bar ne još uvijek!) ne postavljam TikTok videe, ipak svaki dan provjeravam novosti iz mode, svijeta poznatih i ljepote. Od zaraznog pariškog šika na Jacquemus.com do beauty gurua @daniellemarcam koja se jednostavno ne može prestati gledati, pronalazim svu inspiraciju koja mi je potrebna, bez da ikada išta kupim u stvarnom svijetu. Moje posljednje otkriće je novi OnColour tekući mat ruž za usne, koji je upakovan u preslatku malu tubu. Živopisne boje čine da vaše usne izgledaju meko i mirišu poput slasnog voća.

Mijenjanje svijeta, jedan po jedan trend

Sviđalo se to vama ili ne, TikTok mijenja naš svijet, dok stavlja moć brendova u ruke korisnika preko brzih tutorijala, recenzija proizvoda i rezultata iz stvarnog života. Ako ste novi na ovoj platformi, ali je želite istražiti, jednostavno pronađite svoj TikTok ukus tako što ćete kreirati svoj nalog i pratiti videozapise i maloge koji vas nasmijavaju i zbog kojih se jednostavno osjećate dobro. Tu je mnogo sjajnih plesova i skečeva i preslatkih naloga posvećenim životinjama kao što je @cute_puppies12, gdje se postavljaju video zapisi najsitnijih pasa koje možete zamisliti. Također, možete uživati u zabavi koju nam priređuju slavne ličnosti prateći bukvalno bilo koju slavnu ličnost na planeti. A ako su najnoviji beauty trendovi ono što vas zanima, nema kraja raznim beauty novostima, trikovima i recenzijama. Na kraju, ne zaboravite i For You Page za beskonačan personalizirani sadržaj. Meta opis: Izazovi, novotarije i originalna muzika. Je li TikTok ipak s pravom ovoliko popularan?