PROBALI SMO: Maskara s metalnom četkicom bez vlakana

Usprkos kompleksnom izgledu, koncept koji je iza Giordani Gold maskare s metalnom četkicom je zapravo veoma jednostavan – probali smo i oborila nas je s nogu.

Šta je čini tako posebnom?
Za razliku od tradicionalnih, Giordani Gold Metal Wand maskara nema klasičnu četkicu. Umjesto istih ima metalnu s jednako raspoređenim proredima. Zahvaljujući tome ona zaista dospijeva i do najmanje i najtanje trepavice i daje joj boju od samog korjena. Zato vam oči izgledaju veće i otvorenije, i ljepše definisane.

Kakav je osjećaj?
Metalna četkica je napravljena od aluminijuma. Zbog toga samo gledajući ovu četkicu nisam znala da li može da potpuno obuhvati moje trepavice. Ali zapravo funkcioniše čarobno! Četkica od metala je glatko klizila po trepavicama, obuhvatila je čak i one najmanje. I što je još važnije, svaki sljedeći sloj se nanosi lakše od prethodnog. A osjećaj je tako dobar!

Kakva je formulacija?
Velvet Black pigmenti! Zahvaljujući mekoj i svilenkastoj teksturi, ova formulacija pruža intenzivnu definiciju i čistu crnu boju. Bukvalno sam osjetila kako maskara izvlači moje najmanje trepavice i obavija ih crnom bojom.

Savjeti?
Nanesite maskaru što je bliže moguće korjenu gornjih i donjih trepavica. Ovo će vam pomoći da popunite prostor između trepavica i dobit ćete ljepši rezultat.