Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih temeljeni na online interesovanjima

Vi i vaš partner možda niste imali priliku mnogo da izlazite ovih proteklih mjeseci i oboje ste se zabavljali pregledajući online postove, motivacione citate i zanimljive recepte. Pošto da je Dan zaljubljenih pred vratima, vjerujemo da ćemo vam pomoći pri izboru poklona ovim vodičem na temelju online interesovanja!

Za nju

Ljubitelj muzike

Da li tražite pravi poklon za nekoga ko se bavi muzikom? Da li uvijek traži da otkrije nove melodije ili sljedećeg popularnog umjetnika? Da li ima pravu pjesmu za svaku situaciju? Inspirisana muzikom i prožeta uzbudljivim notama đumbira, božura i tonke, naša potpuno nova parfemska voda za nju, Lost in You, savršen je poklon za svaku obožavateljku muzike!

 

Kraljica podcasta

Da li je nedavno otkrila podcast? Ili, još bolje, da li je pokrenula sopstveni podcast o brizi o sebi i prolasku kroz teške trenutke? Da li uvijek dijeli motivacione citate na svom Instagramu? Dajte joj prave alate za opuštajuću sesiju brige o sebi: nova kolekcija The ONE Expert Care će joj pomoći da postigne savršen manikir i ublaži stres nakon dugog, zamornog dana!

 

Beauty influenserka

Prati sve YouTube gurue i vrhunske trendove. Sprema se ujutru uz YouTube vlogove „Pripremite se sa mnom“ i odlazi na spavanje uz "unboxing" video snimke. Da li vam ovo zvuči poznato? Ako je odgovor da, zadivite je vrhunskom rutinom njege kože koja će njenu kožu učiniti spremnom za selfije: NovAge Skinergise!

 

Za njega

Ljubitelj dobre muzike

Svi znamo tu osobu čija su najdragocjenija imovina slušalice! Muzika nam izmami osmijeh na lice i pomaže nam da prebrodimo teške dane, pa je svaki poklon vezan za muziku dobrodošao. Lost in You je najzanimljiviji na top listi mirisa 2021. Inspirisan muzikom, ovaj miris novih parova donosi moderan, jedinstven pogled na ljubav.

 

Ovisnik o Netflixu

Šta može biti bolje od uživanja u zadivljujućoj filmskoj priči tokom hladnih vikenda? Možda izgubi pojam o vremenu, tako da će naš 2 u 1 trimer dobro doći za lako i brzo dotjerivanje!

 

Online vježbač

Teretane su možda bile zatvorene, ali to ga nije spriječilo da napravi savršenu teretanu kod kuće nakon što je čitave dane čitao kritike o najboljim treninzima i pratio savjete fitnes youtubera! Isprobao je sve aplikacije za online trening i čak ima svoju omiljenu rutinu koju prati svaki dan! Kako možete iznenaditi tako motivisanog i energičnog čovjeka? Novom kolekcijom North for Men PowerMax! Pomoći će mu da se revitalizuje i osvježi nakon napornog treninga!