Sve za njega za Dan zaljubljenih

Podržite svog muškarca da uvijek ostane izniman. Od glave do pete, Oriflame ima sve što mu je potrebno da izgleda, osjeća se i miriše najbolje svakog dana.

Nije tajna da njegovan muškarac odiše samopouzdanjem i karizmom. Kada se koriste zajedno, NovAge Men gel za brijanje i gel poslije brijanja, osigurat će glatko i lako brijanje te umiriti iritacije i suhoću koje se mogu pojaviti. Za još bolje rezultate, koristite zajedno s NovAge Men kolekcijom za svakodnevnu njegu.

 

Iz teretane na posao, zatim na večernji izlazak u grad, muškarcu koji vodi aktivni život potrebna je prava njega da bi držao sve konce u rukama, u svakoj situaciji. Novi North For Men SubZero pruža upravo to. Zahvaljujući moćnoj kombinaciji Arctic Pro Defence tehnologiji i dodatnim elekrolitima, njegova koža će mu pružati intenzivni osjećaj hidratacije i svježine.

 

Volite li dugo koristi isti miris? Zašto ne osvježiti svoj zaštitni miris Eclat Toujours toaletnom vodom? Ovaj muževni, a ipak nježni miris odiše mirisnim notama za kojima će se svi okretati. Zapamtite, tajna dobrog mirisa nije uvijek samo miris na koji je navikao.