U trendu: Stvarna ljepota za stvarni život

Prirodni make-up je jedan od trendova koji se pojave svakih nekoliko sezona, ali ovaj put je dodatno obogaćen. Šta je zapravo novo u prirodnom izgledu?

1. Započnimo s Prirodnim
Prirodni make-up u širem smislu znači make-up koji je bliži vašem prirodnom izgledu i ističe ono što vi već sami posjedujete, ali NOVI prirodni izgled znači da jednostavno zračite iznutra. Novo prirodno su jednostavnija jutra i višenamjenski proizvodi. U suštini, taj izgled podrazumijeva manje vremena ispred ogledala i više vremena kada izgledate sjajno! 

2. Ljepota iznutra i izvana
Kada se iznutra osjećaš odlično, jednostavnije je da uživaš u svakom danu. Započnite s tim da ste dobro naspavani i da pijete dovoljno vode. Pitali smo naše modele za vrijeme jednog od snimanja kako uspijevaju da izgledaju tako dobro. Pored toga što piju dosta vode, dale su nam i odličan savjet: masaža i nanošenje sredstva za hidrataciju kože na područje vrata da bi vam lice izgledalo svježe.

3. Prepustite se pojednostavljenim jutrima u toku sedmice


Dosadila vam je borba s različitim bočicama i četkicama kada se ujutro spremate i žurite da izađete iz kuće? Novi prirodni izgled podrazumijeva pronalaženje višenamjenskih proizvoda uz pomoću kojih će vaša jutra biti puno jednostavnija. Uzmite za primjer The ONE A-Z Hydra toniranu kremu sa ZF 30. Hidratacija, potpuna prekrivenost i zaštitni faktor 30 su samo neki od preko 10 prednosti u jednoj tubi. Dodajte sloj vaše omiljene maskare i spremni ste! 

Novi prirodni izgled je jednostavno postići baš kao što je i njega iznutra, pojednostavljanje jutarnje rutine i pronalazak proizvoda koji vam pružaju više funkcija. To je stvarna ljepota za stvarni život.

Tekst: