Tri hidratantna proizvoda na bazi ulja koje trebate isprobati ove zime

Što su dani hladniji, vaša koža postaje suša. Znamo da se borite protiv ove pojave i zato smo pripremili listu od 3 proizvoda na bazi ulja koja će očuvati vlažnost i punoću kože – od glave do pete!

Jeste li za novo iskustvo u čišćenju kože? Mi jesmo, i to za duplo čišćenje ovih u danima pred nama! Oriflame novo NovAge ulje za čišćenje lica formulisano je na bazi mješavine ulja, kao što je ulje noćurka. Glatko klizi po koži, a kada dođe u dodir s vodom, pretvara se u mliječnu emulziju koja lako uklanja sve nečistoće te ostavlja kožu mekom i nježnom.

Kako se koristi?

Istisnite količinu jedne ili dvije pumpice ulja na dlan. Nanesite na suhu kožu lica i nježno umasirajte. Ukoliko imate masnu T-zonu, obratite pažnju na to područje. Navlažite dlanove i nastavite masirati dok se ulje ne pretvori u mliječno bijelu emulziju. Isperite čistom, toplom vodom. Za dvostruko čišćenje, nastavite sa čišćenjem na uobičajeni način.
 

 

Za vrhunsko nježno iskustvo koje donosi božanstveni miris, koristite Irresistible Aphrodite ulje za tijelo i masažu, koje će ostaviti vašu kožu hidratiziranom, mekom i glatkom poslije tuširanja toplom vodom. Koje su još prednosti? Besprijekorno blistavu kožu s daškom cvjetnog mirisa

Kako se koristi?

Poslije tuširanja, umasirajte ulje na kožu, kružnim pokretima. Prozračna, nemasna formulacija lako se upija još tokom masiranja.

 

Šta mislite o dodatnoj njezi vaše suhe kose? Zahvaljujući prirodnim uljima kojima je bogato, Eleo suho ulje dubinski hrani i vraća ljepotu i vitalnost vaše kose.

Kako se koristi?

Istisnite malu količinu ulja na dlan – dva potiska pumpice bi trebala biti prava mjera za srednju dužinu kose. Koristite malo više ili manje u slučaju duže ili kraće kose. Protrljajte ulje između dlanova prije nego što ravnomjerno ne nanesete na vlažnu ili suhu kosu. Nije potrebno ispirati.