Savršen poklon za njega

Možda već znate šta ćete pokloniti vašem muškarcu ove praznične sezone, ali šta je s drugim muškarcima oko vas? Prijatelji, radne kolege i saradnici za koje je puno teže pronaći odgovarajući poklon? Naš urednik Kirill Kutalov je podijelio s nama par savjeta za kupovinu savršenog poklona za muškarce.

Prijatelj s treninga
Sastajete se 3 puta sedmično i jednom ste zajedno igrali fudbala (iako vi više volite košarku). To je vaš prijatelj s treninga. Uvijek je tu da vam pomogne oko tegova ili da preporuči dobrog fizioterapeuta. Kupuje sve najnovije dodatke prehrani što ga čini idealnim da mu poklonite Wellness paket za muškarce. To je pravi poklon - prazničan, efikasan i optimističan.

Najdraži radni kolega
Dobro radite zajedno i uživate u medjusobnom druženju – pomaže vam s gramatikom dok mu vi ukazujete na propuste u njegovom poslovnom planu. Čak i vaš šef misli da ste savršen par, ali vi znate da je to samo poslovni odnos. Od 9 do 5 ste zajedno i to funkcioniše. Zabilježili ste kvartalni rast i razvoj uprkos teškoj finansijskoj situaciji. Da mu pokažete da vam je stalo zašto mu ne poklonite “North For Men”? Anti-ageing krema za kožu i balzam za očne kapke su savršen poklon kojim ćete mu se zahvaliti na napornom radu tokom cijele godine.

  
Zamalo momak
Upoznali ste se putem društvenih medija i otkrili ste da imate puno zajedničkih prijatelja. Par puta ste izašli na kafu. Ali vi niste sigurni da li su to romantični izlasci ili ne – vi biste željeli da jesu. Zbunjeni ste trenutnom situacijom. Ukoliko on pokaže malo više inicijative (treba biti optimističan) onda i vi jasno pokažite vaša osjećanja. Poklonite mu Possess – miris koji eksplodira mirisnim notama grejpfruta, perunike i lovorovog lista.

Pravi prijatelj
On zna stvari o vama za koje bi bili najsretniji da ih zaboravi. Svi vam govore da ste poput bračnog para, ali ono što vas drži jeste prijateljstvo prije svega. Momci doalze i odlaze, ali on je uvijek bio najpouzdanija osoba u vašem životu. Rijetke i tople note ovog mirisa čine savršen poklon za vašeg najboljeg prijatelja.

Najbolji šef na svijetu
Kupovina poklona za šefa može biti komplikovana. Zbog međusobnog poštovanja koje imate ne želite rizikovati da prekoračite bilo kakve granice profesionalnog ponašanja. Za zahtjevnog, ali brižnog šefa logičan odabir je Giordani Man toaletna voda.

Jedini
Živite zajedno već dugo godina, ali on vas i dalje uspije iznenaditi otkrivajući vam nove strane njegove ličnosti te zbog toga se i vi potrudite malo više kada mu birate poklon. Za njega i za nju to moraju biti So Fever toaletne vode – zato što je on vaš, a i vi njegov, najbolji poklon koji možete primiti.

Tekst: Fotograf: Oriflame Editorial Team