Vodič za izbor poklona

Sezona poklona stiže, ali ne brinite: Oriflame ima ideju za savršen poklon za svakoga!

ZA VAŠU DRAGU
Savršeni poklon je poklon koji se može i kombinovati i koristiti na više načina svakog dana. Set podesivih naušnica je savršen poklon za vašu djevojku i predstavlja idealnu kombinaciju klasičnih perli i sjaja koji ostavlja bez daha – nijedna žena neće ostati ravnodušna.

ZA VAŠEG DRAGOG
Nagovijestite mu da maštate o vikend putovanju tako što ćete mu pokloniti savršenu torbicu za putovanja – to je kozmetička torbica s kojom ne možete pogriješiti! Kombinacija boja i materijala daje joj luksuzan izgled, a nadamo se da će i vaše putovanje proći u istom stilu.

ZA SESTRU
Veliki dio zadovoljstva u smislu poklona predstavlja otvaranje poklona – na taj način ova pletena kapa predstavlja savršen poklon za vašu sestru, a stiže u slatkom i neodoljivo savršenom pakovanju!

ZA MAMU
Ima li boljeg načina da pokažete da joj pokažete koliko vam znači nego da joj poklonite mekani šal koji će je ugrijati kao topli zagrljaj! Ovaj lijep i praktičan šal lijepo se slaže s klasičnom bojom vina ili modernom tamno rozom bojom – neka sama izabere svoj favorit za ovu sezonu!

ZA BRATA 
Izaberite praktičan i elegantan novčanik za vašeg brata, ne samo da će biti lijep poklon za njega već i lijep gest koji će ga možda inspirisati na neka zajednička druženja! 

ZA TATU 
Ovi praznici nisu praznici bez para čarapa pod jelkom! Ali ove godine elegantan par stiže u razigranom i veselom pakovanju koje ne samo da čini poklon funkcionalnim već i zabavnim! Savršen je za tate!

Tekst: Fotograf: Oriflame