Najluksuznije stvarčice po našem izboru

S vremena na vrijeme si volimo ugađati. Može biti vrlo zabavno ukoliko investirate u luksuzne proizvode koji imaju izvanredan učinak, ali koji su to proizvodi na koje se isplati utrošiti novčana sredstva. Naša urednica Sophia Marinho de Lemos nam je pomogla u traženju odgovora.

Elegantni sjaj
Ako mene pitate, brončani je sjaj obavezan tijekom cijele godine i spada u ultimativni luksuz. Velik je izbor bronzera na tržištu, ali su moj omiljeni proizvod Girodani Gold kuglice. Ručno su oblikovane u Italiji: od pripreme pigmenta do oblikovanja kuglica. Tim koji izrađuje ove kuglice za nijansiranje teži perfekcionizmu te je posvećen savršenstvu izrade.

Kosa za kojom se okrecu
Postoji izreka da je kosa  “kruna svake glave”. Ona je svakako ispravna. Ako je vaša kosa sjajna i zdrava, i vi ćete blistati punim sjajem. Nedavno sam počela koristiti Eleo ulje za kosu i oduševljena sam! Eleo moju kosu čini elastičnom i sjajnom.

Tekući puder
Tekući bi puder trebao osigurati potpuno prekrivanje i biti postojan tijekom dana i večeri. Eksperimentirala sam s mnogim formulacijama iznova svake godine, ali sam svejedno vjerna  Long Wear mineralnom tekućem puderu koji je obogaćen vulkanskim mineralima planine Etna. Nešto je skupocjeniji od ostalih tekućih pudera, ali svakako vrijedan investicije. 

Premium eyes

Prilikom razmjene iskustava s drugim beauty urednicima svi se slažemo u jednom: jednostavno ne možemo bez maskare. Luksuzne trepavice naglašavaju oči na način da su uvijene, produžene, punije i tamnije u isto vrijeme. Ovisna sam o The One Eyes Wide Open maskari.

Usne koje mame

Kad sam u potrazi za bojom i hranjivom formulacijom koristim Giordani Gold Iconic ruž za usne u boji Red Fatale. Ovaj je ruž posebno interesantan jer je obogaćen arganovim uljem, prirodnom sastojkom koji ima obnavljajuća svojstva.

Njega kože

Sastojak Genistin je vrlo koristan antioksidant I nalazi se u soji. Obzirom na stimulirajući učinak koji ima na kolagen ovaj je sastojak idalan u borbi protiv znakova starenja kože. Zato obožavamo Time Reversing Day & Night Essence. Ne samo da obožavam taj proizvod, već zlatno pakiranje izgleda doista atraktivno u mojoj kupaonici.

Tekst: Fotograf: Oriflame Editorial Team