Izbor naših urednika

Sada je vrijeme u godini kada imamo puno poklona koje želimo podijeliti i želimo da svi oni znače nešto osobama kojima ih poklanjamo. Kako bismo vam dali malo inspiracije, naši urednici širom svijeta dijele s vama što će oni pokloniti svojim najbližima i kako će proslaviti praznike.

Fatima Delachica, Beauty Editor Latinska Amerika


Kako ćete slaviti? U Meksiku se slavi sa prijateljima i razmjenju se ‘tajni” pokloni. Mi proslavljamo zabavom koja se zove ‘posada’ (fantastična je!), jedemo ‘tamales’ i pijemo ‘ponche’.

Za koga kupujete poklon? Za moju najbolju prijateljicu Mónicu. 

Šta ćete joj pokloniti? Collectable Tote i Shaker! Mislim da je to odlična kombinacija zato što ona voli biti fit i zdrava, i na ovaj način, svoj shaker može nositi svuda sa sobom!

Sandra Maric, Beauty Editor Zapadna EvropaKako ćete slaviti? U Štokholmu, tradicionalnom ‘smorgasboard’ večerom sa porodicom. U tri sata običaj je u Švedskoj gledati Disney specijal na televiziji u krugu porodice.

Za koga kupujete poklon? Za svoju djecu. 

Šta ćete im pokloniti? Moja djeca su opsjednuta Disney  filmom Frozen tako da ću im, osim igračaka, pokloniti Oriflame Disney  Frozen 2u1 šampon i regenerator

 

 

Kirill Kutalov, Beauty Editor Rusija i C.I.S 

Kako ćete proslaviti? S obzirom da ne slave svi u Rusiji

Nova godina je naš najznačajniji blagdan. Moj najdraži način

da provedem novogodišnju noć  je da budem sa prijateljima, idem sa jedne zabave na drugu, završavajući noć prilično kasno (ili vrlo rano sljedećeg jutra?) Počinjemo kod kuće razmjenom poklona a onda počinje fešta!

Za koga kupujete poklone? Za najbliže osobe

Šta ćete im pokloniti? Ecollagen set za njegu kože će biti moj način da pokažem koliko mi znače.

 

 

Adelina Toma, Beauty Editor Centralna Europa  

Kako ćete proslaviti? Ja sam tradicionalist u srcu, iako svake godine u ovo vrijeme sanjam o toplijim destinacijama. Na kraju uvijek završim kod kuće, u krugu porodice

i najbližih prijatelja. Takvo okupljanje volim najviše!

Za koga kupujete poklone? Ove godine ću birati poklon za brata, uvijek težak posao za mene.

Šta ćete mu pokloniti? ? S obzirom da je uvijek u pokretu, na putovanju ili sastancima, planiram mu pokloniti klasičan Black sat – sa tim ne možete pogriješiti! Sigurno ću dodati i malo slatkiša. 

 
Tekst: Fotograf: Shutterstock