Izbor urednika: Najbolji mirisi za njega

Miris ima veliku moć da odrazi vašu ličnost i karakter, ali potraga za odgovarajućim mirisom u mnoštvu koji se nude, može biti zahtjevna. Naš urednik je probrao, samo za vas, najtraženije mirise po tipu ličnosti. Pronađite svoj omiljeni!

IZBOR PRAVOG MIRISA
Mirise doživljavamo u tri talasa: top note mirisa ostavljaju prvi dojam, srce mirisa se pojavljuje nakon nekoliko minuta, a osnova su note koje traju. Naše čulo mirisa je jedan je od najmoćnijih alata kada se radi o tome kako se međusobno doživljavamo, a sposobnost da utičemo na emocije koji određeni miris može izazivati je važan dio izbora određenog mirisa.

IZBOR NAŠEG UREDNIKA:

1. ELEGANTAN MUŠKARAC
Predstavljajući  individualnost, slobodu i eleganciju, Mister Giordani je savršen izbor za muškarca slobodnog duha koji živi punim plućima. S jedinstvenom kombinacijom grejpfruta i đumbira, Mister Giordani ostavlja snažan i senzualan potpis koji se pojačava zelenim geranijumom i paprom, dok top note vetivera ostavljaju trag spontanosti, mladalačkog šarma i elegancije. Da li je on originalan, magnetno privlačan, s neodoljivim osmijehom? Mister Giordani je miris za njega!

 

2. AVANTURISTA
Venture Beyond je miris za muškarca koji se usuđuje preći granice. Ako je on istraživački tip te uživa u fizičkim i mentalnim izazovima, ovo je upravo miris za njega! Iskričave top note mandarine mirisu daju odvažnost, dok snažne note željeznog hrasta pojačavaju njegovu muževnost. Venture će vam potaknuti samopouzdanje - i ostaviti trag uzbuđenja!

3. MUŠKARAC SA SAMOPOUZDANJEM
Miris inspirisan najsnažnijim nordijskim bogom Thorom, Possess The Secret, odiše božanskom snagom. Baš kao i Thor, ovaj odvažan i jedinstven miris ostavlja snažan dojam. Top note bergamota i leda zrače muževnošću, dok note kadulje u srcu mirisa ostavljaju suptilan trag. Osjetite moć!

Tekst: Fotograf: Charlotte