Najbolji pokloni za godišnjice za nju i njega

Od lude zaljubljenosti prve godine do čvrste predanosti desete godišnjice – lijep poklon za godišnjicu je uvijek dobrodošao. I naravno, pravi poklon je onaj koji dolazi od srca. Ali, malo pomoći nije na odmet! Dakle, ako želite preskočiti čokoladu i cvijeće, provjerite ovaj vodič za kupovinu poklona naše urednice Sanne Feanklin.

PRVA GODIŠNJICA
Za njega: Svi želimo da nam je partner sretan i dobrog zdravlja. Ima li boljeg načina od reći „volim te“ nego poklonom koji će ga potaći na zdrave životne navike' Preporučujemo naš Wellness paket za muškarce – odličnu kombinaciju ključnih hranjivih sastojaka i antioksidanata za svaki dan.

Za nju: Nijedan vodič za kupovinu proizvoda za ljepotu je potpun bez make-upa, ali ga je teško kupovati za nekog drugog. Što više znate o dami, možete biti odvažniji u svojim odabirima. Lično, volimo elegantna pakovanja Giordani Gold kolekcije

TREĆA GODIŠNJICA

Za njega: Ako mu poklonite toaletnu vodu, to je krajnji znak bliskosti. Na kraju krajeva, poklanjate mu nešto što može nositi svaki dan. Ako želite da vaš muškarac miriše kao neko sa stilom i dobrim ukusom, odaberite Eclat Homme toaletnu vodu, a ako želite više sofisticiran miris, isprobajte Giordani Gold Notte toaletnu vodu.

Za nju: Baš kao toaletna voda za njega, miris je najintimniji poklon za nju. Budući da će miris nositi svakog dana, odaberite neki klasik. Note narandžina cvijeta Giordani Gold White Original parfemske vode će sigurno biti dobar odabir. To je svjež i luksuzan miris za nju. Za malo odvažniji miris odaberite zanosne note My Destiny parfemske vode. Nijedno od vas mu neće moći odoliti.

PETA GODIŠNJICA 
Za njega: Ako mu želite reći da je vaša ljubav bezvremenska, kupite mu sat. Možda već ima ručni sat za noćne izlaske, ali ništa prigodno za svakodnevno nošenje? Obratite pažnju na ono što inače nosi i šta bi mu moglo nedostajati. Preferira li kožu ili metal? Ako to uparite s njegovim stilom, znat ćete da će ga nositi!

Za nju: Nikada nećete pogriješiti sa nakitom. To je mala doza luksuza u kojoj može dugo uživati. Prije nego se odlučite za ovaj poklon, malo istražite. Na taj način ćete se uvjeriti da ćete joj pokloniti nešto što će obožavati. Kakva je ona žena? Da li voli da kombinuje komade nakita ili voli minimalizam? Obratite pažnju na njen sadašnji nakit da odlučite šta bi moglo biti odličan dodatak njenoj kolekciji. Možda bi neke naušnice, ogrlica ili lijep prsten odgovarali njenom stilu.

DESETA GODIŠNJICA

Za njega: Zajedno ste već dugo! I mada vam se sviđa ideja da ćete ostariti zajedno, možda mu želite ponuditi neke od alata pomoću kojih će i dalje imati njegovanu kožu. Zašto ne biste sastavili odličan set sredstva za čišćenje lica, kreme za područje oko očiju i hranjive kreme za lice? Muškarci stvarno osjećaju prednosti korištenja North for Men kolekcije. Za iskusnije muškarce kojima je stalo do izgleda, probajte sa Skin Pro uređajem za čišćenje kože uz kojeg možete temeljito očistiti kožu u samo 1 minut.

Za nju: Zajedno ste već 10 godina i planirate još mnogo njih. I baš kao što ste oboje uložili jako puno vremena jedno u drugo, ona će željeti uložiti vrijeme za njegu svoje kože. Pokažite joj koliko je volite kupovinom visokokvalitetne rutine njege kože. Bez obzira šta su glavni problemni njene kože, postoje setovi od 4 proizvoda koji su praktično pakovani. Možda je potrebno malo istraživanja i finansijskog ulaganja, ali bit će oduševljena ovim proizvodima, kao i vi.

Jeste li spremni da potrošite još malo na ljubav svog života? Poklonite joj spravu za njegu kože koja će joj ispuniti sve snove! Naš SkinPro uređaj za čišćenje kože sa četkicom na dvije brzine osigurava vašoj koži duboko čišćenje i masažu u isto vrijeme.


Tekst: Fotograf: Kristine Wreyford and Getty Images