Neophodni proizvodi ovog ljeta

Možda nećemo moći da uživamo u dugim šetnjama na plaži ili u ljetnjim noćima gledajući zalazak sunca s prijateljima, ali možemo ponovo oživjeti te dane i noći kroz prekrasna iskustva za čula! Pogledajte fantastične proizvode zbog kojih će i ovo ljeto biti - ljeto!

Miris koji daje pečat ovom ljetu

 

Cvjetno-voćno-orijentalni mirisi mogu vas odmah odvesti do vaše omiljene ljetnje destinacije. Podsjetite se na lijepe uspomene i doživite ljeto uz naše limitirano izdanje Friends World Tropical Sorbet toaletne vode sa sočnim akordom guave! Koristite ga zajedno s Gelom za tuširanje i Losionom za tijelo iz iste kolekcije kako bi miris bio još intenzivniji i dugotrajniji! 

Super proizvodi za ljeto bez kojih ne možete


Rashladite se i zaboravite na umoran izgled područja oko očiju za samo 10 minuta s višenamjenskim Optimals Insta-cool gel jastučićima. Možete ih koristiti na čelu ili na obrazima/liniji područja vilice. Savjet: da biste doživjeli pojačan osjećaj hlađenja, čuvajte u frižideru prije upotrebe.

To je zabavan, brz i efikasan način hidratacije i izglađivanja područja ispod oka. Takav izgled poziva na selfi!

A pošto želimo što više proizvoda s efektom hlađenja, ovo su oni koji će vam najviše prijati: Feet Up Ice Pops osvježavajuća krema za stopala i sprej, obogaćeni zelenom jabukom i metvicom. To je fantastičan tretman za vaša stopala nakon dugog, napornog dana. Osjetite efekat odmah!

 

ZF je obavezan


Možda nećete provoditi ljeto na plaži, već na terasi ili balkonu, ali to ne znači da vam nije potreban ZF. Bilo da je sunčano ili oblačno, kožu trebate zaštititi od uticaja štetnih UV zraka i zagađenja. Optimals Urban višenamjenski losion sa ZF 30 je odličan izbor, obzirom da je njeguje i štiti suhu, masnu ili kombinovanu kožu!

 

Ljetni stil


Sigurno koristite make-up i tokom vrućih letnjih dana - i mi vam dajemo dovoljno opcija za odabir! Ali za one dane kada želite da potražite šik ili ležeran izgled, ova dva proizvoda su najbolji izbor! Ublažite svoje nesavršenosti OnColour BB kremom sa ZF 10, a zatim dodajte malo blistavog sjaja uz pomoć OnColour Peach Glow tonirane kreme za blistav ten! #IWokeUpLikeThis!

 

Da li je to zvuk okeana? Doživite nostalgiju dana na plaži uz školjke s Breeze elegantnim naušnicama i ogrlicom! Inspirišite svoje Instagram prijatelje ovim ljetnim dodacima i uvjerite ih da dolaze bolji dani! :)

Tekst: Fotograf: Oriflame