Trendi izgled: Ljepotica ljeta

Ljetni dani zahtijevaju promjenu vaše rutine ljepote. Također je pravo vrijeme da eksperimentišete sa svojim make-upom, prebacite miris na lakšu verziju i zabavite se! Evo najboljih Oriflame potrepština za ljeto!

 

Besprijekoran ten
Započnite svoj besprijekoran ljetni izgled tekućim puderom koji će biti postojan bez obzira na to koliko su vlažni ili vrući dani:  Giordani Gold Liquid Silk tekući puder će vam pružiti savršen prirodan sjaj, a istovremeno vas štititi od vanjskih faktora. Također je najbolji izbor za kombinovanu ili masnu kožu jer će vam dati mat izgled tokom dana!

Ten sa poljupcem sunca

Sljedeći korak! Dodajte dimenziju svom licu pomoću trendi THE ONE Face Styler višenamjenskih stikova   za konturisanje, naglašavanje, bronzer i rumenilo - možete ih miješati i kombinovati da biste dobili blistav, osunčan izgled.

Duže i jače trepavice

Maskara je neophodna tokom čitave godine i tokom ovih vrelih ljetnjih dana preporučujemo izbor koji ne samo da nudi trenutačnu dužinu i volumen, već i njeguje i podržava rast vaših trepavica. Pripremite se, nova Giordani Gold Incredible Length Potion maskara uskoro će postati vaša omiljena maskara!

Neka vaše obrve privuku pažnju!
Kod make-upa očiju, ne smijete zaboraviti na obrve! The ONE set za obrve će vam pomoći da stvorite dobro oblikovane, definisane i prirodne obrve koje ostaju prelijepe bez obzira na vremenske prilike.

Neka vase usne govore umjesto vas
Vrijeme je za finiš! Obavezno odaberite nijansu ruža za usne koji će vas izdvojiti iz mase! Šta kažete na The ONE Powershine HD ruž za usne? Prožet je mikro prahom koji pruža biserni sjaj i hidratizira usne

Ljetni mirisi
Ništa bolje ne upotpunjuje vaš ljetnji od laganih i svježih mirisa iz Sensity kolekcije - i imate 3 mogućnosti izbora: cvjetno-orijentalni miris poput Midnight Mist, cvjetno-voćni miris poput Pink Bloom ili citrusne arome Sun Sparkle!

Nešto za njega…
Ovaj članak se odnosio na vas i sigurni smo da ste otkrili proizvode koje želite da isprobate ovog ljeta. Ne zaboravite da iznenadite one do kojih vam je stalo malim poklonom! A ništa se više ne poklapa s ljetnjim trendovima od novog Mister Giordani Aquatoaletne vode sa drvenasto-vodenim notama pelina i vetivera