Proizvodi za njegu kože – vodič za darivanje

Proizvodi za njegu kože su odličan dar, ali može biti pomalo teško kupovati ih za nekog drugog. Pitali smo našu urednicu koja je obožavateljica proizvoda za njegu kože - Jeanette Olsson, da nam da savjete koji su odlični za cijelu obitelj. Problem je riješen!

MAJKA

Jedna od značajki starenja kože je gubitak elasticiteta i čvrstih kontura lica. Iz tog razloga preporučila bih  NovAge Ultimate Lift set za njegu kože. Ova je linija za njegu kože obogaćena AspartoLift tehnologijom, i klinički dokazano povećava elasticitet kože u samo u 12 sedmica. Mali luksuz za njegu kože su i NovAge uljne kapsule za lice. One su obogaćene raskošnom, hranjivom mješavinom prirodnih ulja koja djeluju u sinergiji da bi obnovila zdravi izgled kože. 

OTAC

Možda mnogi to ne misle, ali očevi svakako trebaju odgovarajuću njegu i rutinu njege kože kao i žene. Vanjski faktori poput brijanja i povećane proizvodnje sebuma utječu na činjenicu da je muškoj koži potrebna hidratacija. Darujte očevima proizvode North For Men. Oni su bogati antioksidantima i energizirajućim sastojcima. To je dobro za zaštitu kože nakon brijanja. Balzam smanjuje iritaciju kože. 

SESTRA

U 20-tim godinama je stvarno važno vrijeme da počnete brinuti o starenju kože. Preporučujem NovAge True Perfection set za njegu kože. Čisti stanice kože i pore, te štiti od slobodnih radikala. Uobičajen znak starenja koji se javlja kod osoba ove dobi je neujednačen ten kože. Pomozite joj da što duže vremena izgleda mlado i njegovano uz Optimals Even Out liniju proizvoda. Djeluje na način da ujednačava pigmentaciju i regulira proizvodnju melanina.  

TINEJDŽER

Tinejdžeri često imaju problema s miteserima i bubuljicama zbog čestih hormonalnih promjena. Iz tog je razloga nužno čišćenje i piling kako bi se uklonio gornji, mrtvi sloj kože i višak masnoće. Kombinacija salicilne kiseline i voćnih antioksidanata dezifincira kožu i sprečava daljnju pojavu bubuljica. U dane kada je lučenje sebuma pojačano preporučite Optimals maramice za upijanje suvišne masnoće s lica.

Tekst: Fotograf: Getty Images