Vrijeme je za zabavu: Četiri make-up trika za prazničnu sezonu

Ponovo je to doba godine! Vrijeme je za zabave i proslave! Trebaju vam uputstva za nanošenje make-upa za posebne prilike? Na pravom ste mjestu! Naučit ćete četiri načina koja će vam pomoći da izvučete maksimum od make-upa ove sezone a i poslije. Pogledajte ih!

Koristite zlatnu
Zapamtite, ključno je koristiti je štedljivo, tako da ne skrećete pažnju na postojeće fine linije!

1. opcija: Dodajte notu zlatnog sjenila za kapke, ili prekrijte ruž dodirom zlatnog sjaja. Usne će izgledati punije. 

2. opcija: Izgradite definiciju na vrhu jagodičnih kostiju pomoću THE ONE stika za bronzani izgled ili THE ONE Illuskin tekućeg highlightera.

Bez obzira na sve, trepavice bi trebale da budu crne. Koristite Mystic Black THE ONE 5 u 1 Wonder Lash XXL maskaru

Isprobajte crvene usne
Dobar savjet kako da crveni ruž izgleda modernije je da uzmete samo jedan sloj papirne maramice tako da bude zaista prozirna. Zatim je nanesite na usne i nanesite malo pudera u prahu za lijep, baršunasti izgled.

Oči treba usaglasiti, obrve jednostavno oblikovati, a što se tiče kože - zdrav, rosan sjaj je sve što vam treba.

Idite na dramatične linije
Ocrtajte preciznu liniju duž gornjeg i donjeg kapka pomoću ovog trika:

Sjedite i gledajte u ogledalo na postolju kako biste gledali pravo i kako bi vam obje ruke bile slobodne. Iscrtajte crtice duž linija trepavica tankom olovkom kao što je THE The ONE Stylo tuš za kapke. Povežite crtice da biste napravili jednu preciznu liniju i na gornjem i na donjem kapku. Za dramatičniji, mačkasti oblik očiju, odaberite The ONE kajal!

Uravnotežite ovaj izgled s besprijekornom osnovom poput THE ONE Everlasting Sync tekućeg pudera.

Fokusirajte se na područje ispod očiju
Nacrtajte dva oblika slova „C“ u uglovima očiju pomoću korektora THE ONE IlluSkin korektor. Uzmite četkicu za korektor i ujednačite s puderom.

Naš osnovni savjet za naglašavanje očiju je ne pretjerate s tamnim linijama. Umjesto toga, nanesite THE ONE Colour Unlimited sjenilo duž linije trepavica.

Tekst: