Pronađite poklon jedinstven poput nje!

Tražite savršen poklon za majku, voljenu ženu, sestru, prijateljicu ili kolegicu s posla? Na pravom ste mjestu! Pronađite savršeni komad nakita koji će odgovarati njenoj jedinstvenoj ličnosti!

Svaka žena je drugačija i jedinstvena, baš kao i svaki dragi kamen iz kolekcije Norrsken. Žene nisu samo prirodno različite - vrijeme i životne okolnosti su izgradili njihov karakter i učinili ih nevjerovatnima i posebnim.
 
Na sličan način, Norrsken drago kamenje odabrano je zbog svoje jedinstvene prirodne ljepote i uklopljeno u dizajn koji naglašava njihovu posebnost. Svaki kamen je jedinstven što osigurava da će nakit biti samo njen i ekskluzivan.
 
Ovog Dana žena, proslavimo ono što žene čini jedinstvenim! Potrebna vam je inspiracija? Pripremili smo jednostavan vodič kroz poklone koji će vam pomoći da odaberete nakit koji će savršeno naglasiti njenu ličnost. Pokažite joj koliko vam znači i koliko je jedinstvena!

 

Za ženu koja proslavlja nove početke

Dobila je novi posao, završila fakultet, započela novi projekt ili prolazi novu fazu u svom životu? Onda je Dragonfly Garnet kolekcija savršen odabir za nju! Vilinski konjici simbolizuju transformaciju, prilagodljivost i samoostvarenje, a crveni granat je kamen koji predstavlja kreativnu vatru. Poželite joj sve najbolje u novim izazovima!

 

Za ženu koju volite

Šta može nadmašiti romantiku trenutka u kojem zajedno posmatrate noćno nebo? Nježna i blistava Galaxy Quartz kolekcija najbolji je odabir za vašu voljenu. Ružičasti kvarc povezuje se s ljubavlju, mirom i skladom i simbolizira vječnu i bezuvjetnu ljubav. Pokažite joj da je ona pravi odabir za vas!

 

Za odvažnu, strastvenu ženu

Nije li njena strast prema ostvarivanju snova inspirativna?  Njen strastveni pristup svemu što radi? U tom slučaju, Passionate Tourmaline kolekcija je najbolji odabir. Oči uskovitlane ružičastozlatne zmije ukrašene su crvenim turmalinom – kamenom hrabrosti, strasti i samopouzdanja. Pokažite koliko joj se divite!

 

Za ženu modernog stila

Uvijek izgleda besprijekorno? Obožava modu i dobro poznaje svaki novi trend? Onda su vaš odabir Feminina sunčane naočale - vrhunski modni dodatak. Ženstveni mačkasti okviri crne boje, obogaćeni Swarovski® kristalima. S njima ne možete pogriješiti! Iznenadite je poklonom koji će obožavati!

 

Nagradite njenu žensku mudrost

Uticala je na vas na određeni način? Naučila vas nečem što niste znali? Ako se iskreno divite njenoj snazi i mudrosti, Rose Pearl kolekcija će vam pomoći da to joj to pokažete!  Biseri su simbol ženstvenosti i mudrosti te savršeno nadopunjuju svakodnevnu eleganciju. Razveselite je na njezin dan!

 

Za smirenu, ali hrabru ženu

Smirenost ne podrazumijeva uvijek pasivnost. Ona vas umiruje svojom mirnom aurom, ali vas i potiče na aktivnost kada je potrebno. Serene Amazonite kolekcija je poklon koji ste tražili! Amazonit se još naziva i kamenom hrabrosti, a poznat je po svojem umirujućem učinku. Pokažite joj kako se smireno osjećate uz nju!

 

Klasika koja nikad ne izlazi iz mode

Još uvijek niste sigurni? Imamo sigurni odabir za vas. Geometric sat je predivni modni dodatak i savršen odabir za ženu istančanog ukusa. Ukrašen je mozaikom crnih i prozirnih Swarovski® kristala te opremljen safirnim staklom otpornim na grebanje što ga čini poklonom koji nikad neće zaboraviti. Pokažite joj da cijenite svaki trenutak proveden s njom!

 

Možete li zamisliti ovaj nakit na njoj? Odvažite se! Vjerujte svojoj intuiciji i omogućite joj da se osjeća predivno i voljeno!
 
Ako želite vidjeti više, pozivamo vas da pogledate ostatak Norrsken kolekcije u našem online katalogu.

Tekst: Fotograf: Oriflame