Beauty trend! Monohromatska smeđa za definisanje očiju

Prirodna ljepota još više se cijeni! Jednobojni trend ove sezove u toplim, prigušenim nijansama smeđe dolazi pravo s modnih pista. Ovladajte ovim elegantnim izgledom uz naše stručne savjete.

Svježa, blistava koža je uvijek u modi, a ovaj trend se sada još više cijeni - savršen je za one koji vole prirodan izgled make-upa, ali osjećaju se pomalo golo bez definisanih očiju, a make-up s monohromatskom paletom različitih nijansi smeđe prirodne boje za novi sofisticirani nivo.

Konturisanje kremastim teksturama

Da biste kreirali blistav ten, koji izgleda kao da dolazi iznutra, radite s kremastim teksturama kako biste oblikovali jagodice i uokvirili oči. Kremaste teksture se lako tope na koži, prirodno definišući vaše karakteristike i zadržavajući svjež, blistav izgled. Koristite tople smeđe nijanse olovke za kapke kako biste naglasili konture oka, višenamjenske stikove za konturisanje lica u boji bronze i kremaste iluminatore u boji zlata! Koristite toplotu prstiju kako biste ujednačili rubove.

Dodajte očima suptilnu definiciju

Trik je da budete prirodni - želite da definišete oči i ne želite da pretjerate sa smeđom nijansom. Sve je u stvaranju intenziteta na liniji trepavica. Prvo premažite trepavice maskarom koja razdvaja, prije nego što na gornju liniju trepavica nanesete tekući tuš za kapke. Da biste produbili korijen trepavica, potrebno je da popunite praznine između trepavica odozdo - podignite kapak i nanesite kremastu olovku za kapke u korijen gornje linije kapka radi prirodnog izgleda.

Poboljšajte ten nijansom boje

Prirodni tonovi izgledaju ultra šik, ali jednobojna smeđa paleta može izgledati beživotno ako je ne pojačate nijansom boje. Nakon što uokvirite usne prirodnom smeđim olovkom, popunite vanjske ivice i ujednačite. Poboljšajte izgled s malo ružičaste boje u sredini usne - i dalje će izgledati kao prirodno smeđa boja, ali cjelokupni 3D efekat dodat će malo živosti.