Proizvod prirode

Prirodno, poludrago kamenje krunski je dragulj svih naših Norrsken kolekcija. Od moćnog akvamarina do tamnoplavog sodalita i nježnog ružičastog kvarca, svaki je komad vješto poliran i ručno postavljen unutar nježnog dizajna koji čuva njegove tajne.

Ključ je jedan od najuniverzalnijih simbola koji tradicionalno predstavlja znanje, moć i tajanstvenost. Prekrasno ukrašeni privjesak Unlocked Aquamarine ogrlice koji visi na lančiću zlatne boje, optočen je blistavim kristalima kubnog cirkonija i okrunjen sa četiri ručno polirane kuglice prirodnog akvamarina - kamena istine i povjerenja. Nosite je kao pojedinačni modni dodatak uz minimalističku odjeću za maksimalan dojam.

Dizajnerski tim Norrsken nakita sa sjedištem u Štokholmu zaljubio se u divlju maćuhicu, njen zadivljujući kontrast duboke ljubičaste i jarkožute boje, koja je u Švedskoj i mnogim dijelovima svijeta poznata i pod imenom 'dan i noć'. U Pansy Sodalite ogrlici i naušnicama, latice divlje maćuhice zlatne boje spojene su s masivnim tamnoplavim, ručno brušenim sodalitom kako bi naglasile njegovu prirodnu mramornu ljepotu.

Tradicionalno se vjeruje da ružičasti kvarc, nježni kamen neprolazne ljubavi, liječi ranjena srca. Nježno polirani komad ovog prirodnog kamena je osnova Sweet Brier Rose Quartz kolekcije. Bilo da se odlučite za ogrlicu s profinjenim lančićem, naušnice s kapljicom ili jednostavno zadivljujući prsten, svaki je kamen pažljivo ručno postavljen u nježni okvir s prevlakom ružičastog zlata.

Svaki čisti kamen, jednom skriven duboko u zemlji, ima svoju priču. Norrsken nakit slavi prirodne različitosti svakog komada, osiguravajući da vaš kamen bude „samo vaš“.