3 razloga da volite prirodu ako imate suhu kožu

Volite li svoju kožu? A prirodu? Onda imamo sjajne vijesti – naša najnovija Love Nature linija za suhu kožu sadrži organsku zob i goji bobice. I znamo barem 3 razloga zbog kojih ćete je odmah zavoljeti!

1. Bez nepoželjnih sastojaka 
Formulacija je bez alkohola i parabena, što je čini pogodnom za osjetljivu kožu. U potpunosti biorazgradiva formula, bazirana je na organskim ekstraktima koji obiluju benefitima za zdravlje i ljepotu.  

2. Možete uživati u hranjivim prirodnim sastojcima
Kombinacija zobi i goji bobica čini savršenu formulaciju koja umiruje kožu i vraća je u optimalno stanje. Micelarna voda, maska za lice i dnevna krema s ovim sastojcima pomažu da se sačuva vlažnost kože. 

Hranjiva zob 
Zob pomaže u njezi kože, čineći je mekšom, ali također ima i umirujuća svojstva. Pruža osjećaj kao da vam je koža ušuškana pod nježnim pokrivačem. 

Umirujuće goji bobice 
Nutritivno bogati i puni moćnih antioksidanata, vitamina i aminokiselina, ovi mali egzotični dragulji pomažu vam u zaštiti i hidrataciji pa možete uživati u novopronađenom blagu za njegu kože!


3. Održivi izbori 
Odabirom naše linije Love Nature dajete doprinos održivosti i brinete o našoj okolini. S 40% pakovanja napravljenog od reciklirane plastike i biorazgradive formule, vaše svakodnevno uživanje u ritualima ljepote je bez grižnje savjesti!

Tekst: Fotograf: Oriflame