Fokus na njezi kose: Smoothie maske za kosu

Upoznajte se s novim načinom pružanja sočnog tretmana vašoj kosi!

Je li smoothie za kosu važna stvar?

Da! Smoothie maske za kosu su posljednji trend ove sezone iz tri razloga: to su višenamenski proizvodi koji se mogu koristiti kao balzam ili kao maska, hidratiziraju, raspetljavaju, i omekšavaju vašu kosu uz predivan miris!

Tri sočne Love Nature maske za kosu su savršen dodatak vašoj redovnoj rutini njege kose - njeguju je, hrane i oživljavaju, koristeći prirodne sastojke koje poznajete i volite! Pored toga, mirisna formulacija je također i biorazgradiva, bez silikona, pH uravnotežena i dermatološki testirana.

Hranjivi avokado za sve tipove kose

Sadrži ekstrakt avokada prirodnog porijekla - poznat je po svojim izuzetnim hranljivim svojstvima. Vitamini i masne kiseline u ulju avokada također su odlični za regeneraciju svih tipova kose.

Obnavljajuća banana za suhu kosu

Sadrži ekstrakt banane prirodnog porijekla - bogat je kalijumom, prirodnim uljima, ugljikohidratima i vitaminima koji pomažu u omekšavanju i hidrataciji kose.

Revitalizirajući mango za obojenu kosu

Sadrži ekstrakt manga prirodnog porijekla - bogat je sastojcima flavonoida i vitaminom A koji pomažu u zaštiti kose i visokim sadržajem esencijalnih masnih kiselina koje pomažu u održavanju živosti obojene kose.

Kako se koriste?

Opcija 1: Umasirajte u vlažnu kosu od korijena do vrhova i isperite nakon 10 minuta.

Opcija 2: Umasirajte u vlažnu kosu od korijena do vrhova, prekrijte kapom za tuširanje i ostavite da djeluje tokom noći.