3 razloga za volite prirodu ako imate normalnu kožu

Ako je vaš tip kože normalan, imate sreće! To, međutim ne znači da ne treba da se brinete o svojoj koži. Naprotiv, treba je održavati lijepom i zdravom, a to je upravo ono što čini nova linija Love Nature s organskom alojom i kokosovom vodom. Imate najmanje 3 razloga da zavolite ovu liniju!

1. Formula se zasniva na organskim sastojcima 
Aloe vera i kokosova voda koje se nalaze u Love Nature formuli su organskog porijekla. To znači da se, birajući ove proizvode, u isto vrijeme brinete i o prirodi i o svojoj koži.

2. Benefiti prirodnih sastojaka
Aloe vera i kokosova voda imaju izuzetno povoljno djelovanje na ljepotu! Naša linija koristi ih za kremu za čišćenje, tonik, masku i piling i gel za područje oko očiju. 

Osvježavajuća aloe vera
Čak 95% listova aloe sastoji se od vode, što objašnjava na koji način opstaje u vrelim klimatskim uslovima. Osim što hidrira, ova biljka poznata je po umirujućim i antioksidantnim svojstvima.  

Hidratantna kokosova voda 
Djeluje kao magnet i pomaže vašoj koži da privuče i zadrži vodu. Ipak, ovaj super sastojak pospješuje i rehidrataciju čineći da vaša koža duže bude svježa.3. Doprinos održivoj budućnosti   
Pakovanje linije Love Nature s organskom aloe verom i kokosovom vodom napravljeno je od 40% reciklirane plastike. Koristeći ovu liniju bit ćete sigurni da ste doprinijeli održivoj budućnosti i zdravlju planete.

Tekst: Fotograf: Oriflame