Love me Tender: Vaš omiljeni Oriflame balzam za usne još od 1980.

Otkada se pojavio na Oriflame sceni, 1980. godine, Oriflame Univerzalni balzam spasio je bezbroj suhih usana, pa smo shvatili da je došlo vrijeme da pridružimo omiljenom neseseru obaveznog saputnika. Evo pet razloga zašto Univerzalni balzam čini da nam srce lupa jače!

1. Univerzalni balzam voli vaše usne...

Da li suhe, bolne i ispucale usne mogu da pokvare zabavu? Ne plašite se, tu je Univerzalni balzam da spasi situaciju! Pčelinji vosak i vitamin E hrane i štite vaše usne od ledenog vjetra ili nepodnošljive vrućine. Univerzalni balzam očuvat će Vvše usne mekim i hidriranim u svim vremenskim uslovima.

2. ... i ostale dijelove vašeg tijela!

Univerzalni balzam sadrži sastojke koji su posebno osmišljeni da štite i hidriraju vašu suhu, grubu ili ispucalu kožu. Zato, samo naprijed i nanesite ga na laktove i koljena, zanoktice, nos, obrve ili bilo gdje! Nebo je granica!

3. Univerzalni balzam može dopuniti i šminku

U vrijeme kada koristimo dosta koraka tokom njege i koristimo desetine proizvoda kako bismo dostigli savršeni izgled, ponekad je dobro imati jedan proizvod za više namjena. Nanesete Univerzalni balzam i na jagodične kosti za dodatni sjaj.

4. Univerzalni balzam prati vas na svim avanturama!

Nije teško prepoznati upečatljivi dizajn Univerzalnog balzama i još je lakše ponijeti neodoljivo malo pakovanje za svaku situaciju u kojoj se možete naći! Spakujte ga u svoju torbicu ili džep jakne i bit će vam uvijek dostupan. Može vas čekati na vašem radnom stolu, u kolima ili na noćnom ormariću.

5. Univerzalni balzam je za svakoga

Sa toliko različitih ukusa između kojih možete izabrati, budute sigurni da postoji Univerzalni balzam za svaku priliku – možete ih čak uskladiti sa svojim izgledom. Od brusnice do ruže, cimeta ili badema, svaki ukus ima svoju prepoznatljivu formulu (nepromijenjenu od 1980.) koja hrani vaše usne i čini ih mekim i spremnim za poljubac. Cmok!

Nazdravimo Univerzalnom balzamu. Ispred nas su još decenije ovakve ljubavi!