Da li ste spremni na SVE

Život bez kompromisa. Svako to vidi malo drugačije. Ali u osnovi toga bitno je ostati vjeran sebi i živjeti život na svoj način. Kada živite ALL IN, otvarate vrata da uživate u svakom trenutku života u potpunosti. Pa zašto se zadovoljiti s manje nego što zaslužujete ... kad sve to zaslužujete!?

All or Nothing parfem savršeno obuhvata ovu ideju s pristupom bez pravila koji vam omogućava da se izrazite sa samopouzdanjem i osećate se jedinstveno, živeći život za pamćenje. Po vašoj mjeri, izuzetno luksuzan i jedinstven ... Baš poput vas!

 

 

Miris koji ima sve

All or Nothing je orijentalni, neodoljivi parfem, s izvrsnom vanilijom surabsolute. Jedinstveno i luksuzno pakovanje prvi je korak u ekskluzivnom iskustvu ovog parfema.


Ne pristajemo na kompromis kada je kvalitet u pitanju

Vanilija je tipičan sastojak porodice orijentalnih mirisa. Da bi našem All our Nothing dali nezaboravan i ekskluzivan miris, kreirali smo miris oko vanilije surabsolute. Poznata kao najkvalitetniji sastojak vanilije na svijetu, a održivo se dobija s Madagaskara, vanilija surabsolute je bogato topla i ukusno slatka gurmanska nota koja izaziva primamljiv osjećaj.

 

 

Miris koji oživljava

All or Nothing je prvi Oriflame miris u izrađen pomoću inovativne tehnologije pokretane vazduhom, koja pojačava miris krajnje dugotrajnom kompozicijom i pojačanim intenzitetom. Kada vazduh pokrene miris, oslobađaju se jedinstveni molekuli i joni koji pomažu u produžavanju gornje i srednje note. Rezultat je neprekidan trag mirisa.

 

Dizajniran posebno za vas

Da biste napravili izvanredan vrhunski miris, potreban vam je Master kreator parfema. Zbog toga smo potražili izuzetno talentovanu Nathalie Lorson, koja je „nos“ iza mnogih svjetski priznatih vrhunskih parfema vodećih modnih kuća. Za Oriflame je kreirala mnoge popularne mirise kao što su Sublime Nature i Mister Giordani. Sa samoizražavanjem u srcu brenda All or Nothing, Nathalie je savršeno odgovarala za stvaranje ovog jedinstvenog, ekskluzivnog mirisa koji poboljšava individualnost osobe koja ga nosi.

 

 

 

Predivno pakovanje kakvo ovaj miris i zaslužuje

Moderna i sa stilom, bočica u svakom detalju izražava jedinstvenost i luksuz. Kontrast između crne i zlatne predstavlja eleganciju i misterioznost ženske prirode. Nabori nalik crnoj tkanini na staklenoj površini ističu povezanost s modom. Masivni čep stvoren je da uhvati i odbije svjetlost na svaki mogući način, predstavljajući različite aspekte ženske ličnosti. To je istovremeno i prvi Oriflame miris koji se nalazi u vrhunskoj, čvrstoj kutiji.

 

 

Tekst: Fotograf: Oriflame