Kako miris može da transformiše vaše raspoloženje

Kako je tema emocionalnog blagostanja i dalje popularna, niko zapravo nije istražio moć mirisa da nam pruže dobar osjećaj, niko do sada. Evo nekoliko super mirisa koji će vam pouzdano podići raspoloženje.

 1. Razbudite se s notama juzu voća i mente

   

  Porijeklom iz Japana, Juzu voće je moderna nova namirnica koja na trpezu donosi jedinstvenu začinsko-voćnu aromu i popularno je u najboljim svjetskim restoranima. Kada se kombinuje s klasičnim svježim mirisom mente, dobijamo miris koji odiše poletom i pruža vam savršen početak dana.

   

 2. Crvena narandža i kurkuma za osmijeh

   

  Najjednostavnije rečeno, sve što nas podsjeća na sunce čini nas sretnijim. Zato neka sočni miris crvenih narandži ispuni vaš dan toplinom. Posebno kada je u paru s mirisima zdrave i sve popularnije kurkume - osjetit ćete taj zlatni sjaj sreće.

   

 3. Osjetite romansu sa šljivom i crnim biberom

 

Mekoća i senzualnost su ključni kada se radi o raspoloženju za ljubav. Najnoviji sastojak ovog mirisa je šljiva, sa svojim baršunastim cvjetnim mirisom. Dodajte malo pikantnih nota s crnim biberom, poznatim po svojim afrodizijačkim svojstvima. Ljubav je u zraku!

 

     4. Opustite se uz note lavande i kedrovine

 

Nježni i senzualni miris lavande, uvodi vas u opuštajuću atmosferu i to nije ništa novo. Ali kombinacija sa slatkim i zemljanim notama kedrovine stvara raskošni, bogati, novi miris - koji je kao nagrada poslije napornog dana.

 

Osjetite moć mirisnih nota!

 

Ako ste spremni za vašu dozu dobrog osjećaja, onda će vam biti drago da čujete da je svaka od ovih moćnih kombinacija mirisa uhvaćena i sačuvana u predivnoj ambalaži novih, senzacionalnih gelova za tuširanje, pjene i mirisa. Možete saznati više o Feel Good kolekciji ovdje. Izaberite kako želite da se osjećate i uživajte u novom iskustvu!

 

Tekst: