Kako se spakovati za ljetnu destinaciju

Kada se spremate za ljetovanje, postoje neki beauty proizvodi koje je neophodno ponijeti. Pogledajte našu listu za sigurno uživanje u odmoru!

Zaštita od sunca 
Bez obzira da li idete da se sunčate pored mora ili ćete odmor proveti u nekom gradu, neophodno je da sa sobom ponesete kremu za sunčanje. Osim kreme, ukoliko je vaša destinacija za odmor neki grad, potrebna vam je i dodatna zaštita kože od zagađenja zraka, koju pružaju proizvodi poput Optimals višenamjenskog losiona za lice sa ZF 30. Ne zaboravite ni naočale ni omiljeni šešir! Tek onda ste potpuno spremni da se prepustite čarima ljeta.

Ljetno osvježenje 
Maksimalno iskoristite svoje ljetne dane uz energizirajuće gelove za tuširanje iz naše Love Nature kolekcije. Prirodni sastojci i biorazgradive formule garantuju da ćete i na odmoru odabrati održivost. Da ne pominjemo što, osim dobrobiti po kožu i okolinu, gelovi iz ove kolekcije imaju i nevjerovatno dobar miris!

Zaštita od znojenja 
Da biste zaštitili kožu od znojenja, opredijelite se za roll-on umjesto dezodoransa u spreju. Iz naše Activelle linije odaberite roll-on sa ActiBoost tehnologijom, koja se aktivira pri pokretu i pruža osjećaj svježine. Savršeno za aktivan odmor!

 
Kozmetička torbica 
Važno je da ponesete prostranu kozmetičku torbicu u koju lijepo mogu da stanu svi neophodni proizvodi. Providni džep u našem Luna neseseru je veoma zgodan jer lako možete naći sve što vam treba, dok imate i vrećicu za šminku koja se lako odvaja od ostatka nesesera i savršena je za ponijeti!

Tekst: Fotograf: Oriflame