Tri načina da privučete pažnju i pojačate samopouzdanje

Kada najjače osjećate samopouzdanje, izgledat ćete privlačnije onima oko sebe. Ponekad je jednostavna promjena u make-up rutini, dodatak odjevnoj kombinaciji ili novi miris sve što vam je potrebno za jačanje samopouzdanja!

Ko ne voli osjećaj dodatne pažnje? Evo tri oprobana načina kako da budete sigurni da privlačite više pogleda gdje god da krenete. Čak imamo i savjet kako da se istaknete tokom Zoom sastanaka za one koji još uvijek rade od kuće!

Usne visokog sjaja dokazano privlače veću pažnju

THE ONE Irresistible Touch ruž visokog sjaja daje zapanjujući izgled usana visokog sjaja za koji je klinički dokazano da privlači pažnju ljudi oko vas. Štaviše, ovaj efekat privlačenja prevazilazi realnost - dokazano je da djeluje i na ekranu. Kada smo testirali ovaj ruž na panelu volontera, ovo su bile neke od povratnih informacija koje smo dobili:

“Zbog njega sam se osjećala privlačno i lijepo!”       

“Potpuno prekrivanje od prvog dodira, predivnog sjaja i boje, dugo ostaje na usnama i čini cjelokupan izgled atraktivnijim!”

THE ONE Irresistible Touch ruž visokog sjaja zbog koga ćete se osjećati kao milion dolara, i zar ne, svi želimo taj osjećaj? Dugotrajan i s nevjerovatnim sjajem i snažnom pigmentacijom, ovo je izgled usana koji će ljude zaista zaintrigirati.

 

img-1 - 3 Ways to Get more Attention for a Boost of Confidence.jpg

Metalik trend da biste se osjećali više samopouzdanja

Trend koji najviše privlači pažnju, viđen na pistama ove sezone, je metalik. Bilo da se odlučite za srebrnu kožu, punu lanaca kao što je viđeno na revijama Paco Rabanne jesen/zima 2020, ili čak za elegantan zaokret u sportskoj stilu odijevanja s metalik pamučnim trenerkama Karla Lagerfelda, metalik dodatak u vašoj odjevnoj kombinaciji je nešto što će donijeti malo radosti vašem izgledu. Da ne spominjemo sve dodatne poglede koje ćete sigurno dobiti!

A vaše nove sjajne favorite ne morate čuvati samo za noćne izlaske. Kombinujte metalik suknju s neutralnom majicom ili dodajte metalik cipele uz bilo koju kombinaciju. 

img-2 - 3 Ways to Get more Attention for a Boost of Confidence.jpg

Za privlačenje koristite tajno mirisno oružje

Ako volite da budete u centru pažnje, zašto onda sve prepuštate slučaju? Želite tajno oružje koje vam pomaže da privučete pažnju. Magnetista parfemska voda je prvi miris u istoriji za koji je naučno dokazano da privlači pažnju muškaraca. Koristeći sastojke dobro poznate po svojim stimulativnim svojstvima, kreatorke parfema Emelie Coppermann i Alienor Massenet stvorile su moderan i zadivljujući miris oko akorda pasiflore - sastojka koji povećava moć privlačenja jer sadrži hrizin, biljni spoj za povećanje testosterona. Da bi potvrdili efekte privlačnosti mirisa, kreatorke parfema su sarađivale s neuronaučnicima kako bi testirali efekte Magnetiste. Testovi su sprovedeni u tri faze - procjena emocionalnih odgovora, aktivnosti mozga i praćenje oka. Kombinovani rezultati testiranja su bili pozitivni, pokazujući da Magnetista izaziva emocije, utiče i povećava moć privlačenja.

Pa, izlazak ili boravak kod kuće... koga briga? Vrijeme je da pojačate zvuk svoje omiljene pesme i uživate u tom novom ružu, metalik odijevnom komadu i novom mirisu. Sve to dokazano poboljšava vašu igru privlačenja.