Organizujte Zoom make-up party

Kao pravi ljubitelji ljepote, svi želimo biti dio ovog trenda - Zoom make-up party! To je pravi virtualni make-up happy hour, u kojem možete isprobavati različite make-up lookove i uživati u svojoj kreativnosti ili naučiti nešto novo.

Rođen za vrijeme izolacija i karantena, ovaj online beauty trend i dalje povezuje ljude koji dijele ljubav prema make-upu širom svijeta. Želite se pridružiti ovom klubu? Saznajte kako organizovati party epskih razmjera.

Kultni beauty look ili viralni TikTok make-up trend?
Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju odabir teme za vašu make-up zabavu, pa slobodno pustite mašti na volju. Bez obzira da li eksperimentišete s najnovijim make-up trendovima koji postaju viralni na TikToku ili odaberete kultni beauty look (šta kažete na dobri stari holivudski glamour Marilyn Monroe?), jedino pravilo je da izađete iz svoje zone komfora.

Party savjet: Predlažemo da odaberete različite lookove za svaki party. Nemojte se ograničavati samo na make-up look - Zoom party podjednako dobro funkcioniše i kod isprobavanja novih frizura. 

Neophodni make-up proizvodi za Zoom party
Činjenica je da puno vremena provodimo online. Sada živimo u ubrzanom ritmu dvostruke stvarnosti, stalno prelazimo s online sastanaka na druženja uživo. Pa ipak, naš make-up nije uvijek kreiran da bude prikladan za oba svijeta. To je zato što web-kamere “umrtvljuju” boje – da, postoji razlog zašto vaša maskara uvijek izgleda sivo ili blijedo na ekranu!

Party savjet: Uvijek imajte pri ruci set make-up proizvoda koji su kreirani za oba svijeta. Posebno nam je draga nova Wonder Lash maskara - Blue i Wonder Lash Ultra maskara - Black – formulisane s mješavinom digitalnih pigmenata koje klinički dokazano pružaju intenzivniju boju na ekranu i uživo. Usto, paleta make-up proizvoda živopisnih nijansi (od klasičnog crvenog ruža, do svijetlih nijansi sjenila za kapke) će vam biti korisna, a možda će i one neiskorištene nijanse u vašim paletama napokon dobiti svoju ulogu!

 

Pozivamo sve ljubitelje ljepote! Vrijeme je za igru
Najvažnije od svega - Zoom make-up party se svodi na uživanje i istraživanje make-up lookova. Dakle, okupite grupu koja je otvorena za eksperimentisanje s različitim make-up izgledima. Možete pozvati svoje najbolje prijateljice ili još bolje – pošaljite pozivnicu na Instagramu ili Facebooku da upoznate nove prijatelje širom svijeta koji vole ljepotu baš kao vi.

Party savjet: Izađite iz svoje zone komfora! Poigrajte se make-up trendovima i neočekivanim nijansama koje inače niste mogli ni zamisliti da ih nosite u stvarnom životu – možda ćete na kraju pronaći novi omiljeni look ili naučiti neku novu tehniku. 

Reci mi da voliš make-up, a da to ne izgovoriš
Kada svi budu spremni, napravite "screenshot" ovog virtualnog druženja i podijelite ga s vašim pratiteljima na društvenim mrežama – i nadahnite druge da se pridruže Zoom beauty klubu!

Tekst: