Pokloni koje naši urednici STVARNO vole

Jeste li znatiželjni saznati šta stručnjaci priželjkuju za praznike? Popričali smo s našim Beauty urednicima iz cijelog svijeta da bismo saznali koji su proizvodi na vrhu liste njihovih želja.

SOPHIA MARINHO DE LEMOS, Stockholm
“Zime u Stockholmu su vrlo hladne, a u februaru je moja koža vrlo tanka i umornog izgleda čak i ako spavam punih osam sati. Za ove praznike priželjkujem NovAge mikropiling za lice. Uklanja odumrle stanice kože i savršena je dopuna mojoj NovAge Ecollagen kolekciji, a divno ružičasto pakiranje lijepo izgleda na polici ormarića u mom kupatilu”.

FÁTIMA DE LACHICA LIEKENS
Južna Amerika

“Ne postoji ništa toliko zanimljivo i upečatljivo ove sezone kao što su to tamne usne koje privlače poglede. Definitivno ću ih na taj način šminkati ove godine na zabavama za praznike, te na samom dočeku Nove godine. Kako bi se moj make-up ipak malo razlikovao koristit ću make-up za usne u mat verziji te u sjajnoj, vinil varijanti. Moj je favorit: The ONE Lip Sensation Matte Mousse tekući ruž za usne.

EWA BRENNAN
Afrika

“Vjerujem da je bit žene u mirisu koji nosi. Iz tog razloga obožavam na pokolon dobiti Giordani Gold Essenza parfem. To je savršen poklon da bi se svaka žena osjećala ženstveno i odisala samopouzdanjem. Bočica je sama po sebi vrlo posebna.

Obožavam taj miris, kao i Giordani Gold kuglice za nijansiranje. To je savršeno za glamuroznu večer tokom prazničnih večeri.  Giordani Gold kuglice za nijansiranje nanesite i na vrat i na dekolte, pa će dojam biti još potpuniji."

MALGORZATA ULASKA
Centralna Europa

“Ako postoji detalj koji obožavam kod praznika – onda je to miris cimeta! Topli miris medenjaka koji je pečen u pećnici, svojom aromatičnom aromom cimeta koji odlično pristaje uz toplu šolju čokolade. U tome je čar! Sezonski začini dočaravaju praznični ugođaj u vašem domu.  Ovi ugodni mirisi također mogu biti začin vašoj beauty rutini njege kože.

Krema za ruke, losion za tijelo, sapuni i balzami za usne s mirisom cimeta i meda bude sva moja osjetila. Volim dobiti praktične poklone koji stvarno dočaravaju praznični ugođaj i nakon što proslave završe. Posebno bih voljela dobiti Spiced Citrus kremu za ruke i sapun ili Univerzalni balzam s cimetom.

 


 

Tekst: Fotograf: Victoria Stillwell i Oriflame urednički tim