Vodič za kupovinu za Dan žena

Međunarodni Dan žena je odlična prilika da pokažete ženama u svom životu koliko vam znače. Ako vam je teško odabrati adekvatan poklon, onda provjerite vodič za kupovinu naše urednice Gosie Ulaske. Ona zna koje to proizvode za ljepotu možete odabrati!

ZA ONE OPSJEDNUTE MANIKUROM
Svi imamo tu jednu prijateljicu koja kao da živi u salonu za nokte i uvijek ima savršenu manikuru. Za Dan žena, poklonite joj naše The ONE Long Wear lakove za nokte u novim nijansama. Obožavat će ih!

ZA MAKE-UP STRUČNJAKE
Imate li prijateljicu koja zna svaki make-up trik i savršeno povlači liniju tuša za kapke? Onda slijedite najnoviji trend za usne i kupite joj ruž za usne odvažne tamne boje. Odmah ćete joj izmamiti osmijeh na licu!

ZA LJUBITELJE CVIJEĆA
Cvijeće je uvijek dobar odabir, ali ono, nažalost, traje svega nekoliko dana. Ovog puta odaberite cvjetni poklon koji uvijek miriše jednako dobro - miris! Zašto ne biste isprobali sa šarmantnom cvjetnom kombinacijom naše nove toaletne vode Wonder Flower

ZA ONE KOJE OBOŽAVAJU NAKIT

Marilyn Monroe je pjevala: „Dijamanti su djevojčini najbolji prijatelji,“ i teško se ne složiti s njom. Blistavi nakit dodaje dašak glamura bilo kojem izgledu. Ogrlica zlatnog sjaja i naušnice s kamenčićima boje lavande izgledat će elegantno na bilo kojoj ženi.

ZA STILISTE KOSE 
Nova boja, šiške ili ombre? Neke žene vole se igrati sa svojim izgledom mijenjajući frizuru. Definitivno će cijeniti proizvod koji će pripremiti njihovu kosu za sljedeću preobrazbu. Zbog toga je maska za kosu savršen odabir!


Tekst: Fotograf: Getty Images