Priče o mirisima: Bijeg? Da, molim!

Prekinite šta god da radite. Zgrabite kaput i jednostavno otiđite. Zvuči dobro, zar ne? Svi volimo taj osjećaj prepuštanja i uživanja u trenutku, tu spontanost. To je suština uzbudljivog života, kao i novog mirisa. Nastavite da čitate, pronaći ćete još inspiracije…

Gdje na svijetu? Bilo gdje.

Čak i ako ne možete da odete na paragliding u Ande, ili da prošetate poljima lavande u Francuskoj, možda smo otkrili miris koji će vaš duh odvesti na putovanje oko svijeta. On predstavlja esenciju putovanja, avanture i romantike, i kao duh iz boce živi u prelijepoj bočici. 

To je zapravo ccijeli svijet u bočici. Upravo je to bila ambicija novih zvijezda u usponu po imenu – Fanny Baal i Caroline Dumur – da stvore inspirativan novi miris, Born to Fly.  Taj osjećaj vožnje u otvorenom kabrioletu i prepuštanje nepoznatom, to uzbuđenje je ono što su tražili. I to je iskustvo koje ovi mirisi donose.

Kvalitetan miris je ono što će vas odvesti tamo gdje želite. A s inspiriacijom koju će vam donijeti Nashi kruška iz Japana, nektar agave iz Meksika i morskog provjetarac s Madagaskara, sve što treba da uradite je da zatvorite oči. 

Dakle, ne morate da se pakujete (i ne razmišljajte o februarskoj hladnoći). Ovo može biti savršena karta za putovanje oko svijeta za radoznale duhove.

Tekst: