Izbor urednika: Miris za muškarca koji voli kontraste

Sjećate se šarmantnog i sofisticiranog Be the Legend, elegantnog muškog mirisa kompanije Oriflame? Ovog puta, pripremite se za pravu avanturu!

Nekada je bio urban tip: samouvjeren, harizmatičan i cool. Zračio je snagom dok je šetao ulicom obučen u besprijekorno skrojeno odijelo, isijavao harizmu na svom radnom mestu i blistao od šarma petkom u jednom od najmodernijih barova u centru grada. On nije nestao, već je spreman da otkrije svoju drugu stranu.

Be the Wild Legend je miris za muškarca koji bira da stvara svoju stazu. Spreman je da bude u pokretu, da osjeti uzbuđenje putovanja, da se upusti u nepoznato i osvoji ga. Pobuđujući slobodu otvorenog puta i zaraznu radost ostavljanja svih briga iza sebe, on odlazi iz grada i otkriva svoju žestinu.

Dok se originalni miris isticao svojom iznenađujućom mješavinom lepršave kože i začinjenih nota tonka zrna s hrskavim tonovima jabuke, Be the Wild Legend predstavlja senzacionalne kombinacije nota. Elise Benat - kreatorka parfema koja je odgovorna za kreiranje ovog novog mirisa - vješto spaja pojedinačne note i stvara hramoniju koja je i harizmatična i samouvjerena, ali i neobično provokativna.

Be the Wild Legend otvara se jakim notama crvene narandže, đumbira i crnog bibera. Intenzivno srce s notama geranijuma i lavande oplemenjuje dragocijeni oris. Završetak je snažna kombinacija sivog ćilibara s notama tonke i vetivera, što mu daje neodoljiv, dinamičan potpis.

Koji ćete miris odabrati? Da li više volite urbani stil - kao sofisticirani muškarac, koji zauzima glavnu ulogu na sceni s lakoćom? Ili vas privlači uzbuđenje osvajanja nepoznatog, otvorenog puta, gdje vas samo zvijezde usmjeravaju ?

Vi odlučujete!

Tekst: Fotograf: Oriflame