4 razloga zašto ćete zavoljeti novu kolekciju Beautanicals

Nove kolekcije se lansiraju svakoga dana, ali rijetko koja je toliko u trendu i relevantna za današnje potrebe kao što je Beautanicals. A evo i četiri razloga zašto je to tako.

Transparentnost je novi trend
Svako malo čujemo da se neki proizvod povlači iz prodaje ili da neki sadrži sumnjive sastojke i zato smo postali super-skeptični oko toga šta stavljamo na tijelo i u organizam. I s punim pravom.  Kao posljedica toga, provodite puno vremena istražujući od čega se proizvodi sastoje i donosite sve kvalitetnije i svjesnije odluke. Što je proizvod autentičniji, transparentniji i “čišći”, to je bolje za sve nas.

Stalni uspon prirodnih sastojaka
Proizvodi s prirodnim, botaničkim ili biljnim sastojcima su sve popularniji posljednjih godina – gledamo na njih kao “čišće” i sigurnije. Ali sada su čak i još popularniji jer smo se uvjerili da su učinkoviti jednako kao i proizvodi bez prirodnih sastojaka, ako ne i više.

Odgovorna ljepota

Svi smo svjesni utjecaja koji imamo na okoliš. “Zeleni” način života je postao veliki trend, i za mnoge od nas, jedini način života.  Kupovina odgovornih proizvoda čini da se osjećamo bolje, zato tražimo reciklirane materijale u pakiranju, biorazgradive formulacije, a želimo biti sigurni i da su svi sastojci etički prikupljeni. Zato su proizvodi koji su registrovani pri Veganskom društvuna vrhu naše liste želja.

Zdravo je lijepo
Trend zdravog življenja i razumijevanje da je dobro zdravlje izravno povezano s našim izgledom je u sve većem fokusu u zadnje vrijeme. Upravo zato biramo proizvode koje nanosimo na tijelo na isti način na koji biramo proizvode koje unosimo u organizam. Tražimo proizvode s prirodnim, čistim i jednostavnim sastojcima koji sadrže vitamin i minerale – i to što je više moguće.

Nova Beautanicals kolekcija nadahnuta je skandinavskim prirodnim sastojcima i razvijena na tradiciji švedske farmakologije, a nudi vam održive i učinkovite proizvode za njegu tijela i kose u skladu sa svim najnovijim trendovima. Sigurni smo da ćete se zaljubiti u nju!

Tekst: