5 poklon ideja za nju

Opet je ono doba godine kada svi razmišljaju na istu temu. Kakav poklon će obradovati njihove najdraže? Nema potrebe za panikom. Oriflame ima sve što vam treba. Evo 5 ideja za sjajne poklone za drage žene u vašem životu.

1. KUTIJA IZNENAĐENJA
Pokažite joj brižnu stranu svoje ličnosti tako što ćete joj pokloniti Tender Care set. Kao mala bombonjera – prava poslastica za njegu kože! U njemu su 4 varijante univerzalnog balzama: organski med, ruža, brusnica i borovnica. Ona će definitivno znati da vam je stalo do nje poslije ovakvog poklona!  

 

2. SET KOJI SE ČUVA
Mirisi su uvijek odličan poklon. Uparite miris i roll-on, i to je već prava stvar. Pogledajte naše setove koji su već predivno upakovani spremni za poklon poput Divine poklon seta  ili Giordani Gold poklon seta

3. PRAZNIČNI MAKE-UP KOJEG MORATE IMATI
Ako ona neće da vam kaže šta bi voljela da dobije na poklon, nije važno. Oriflame ima odličnu ideju. Ove kuglice za nijansiranje su pravi hit i za to postoji dobar razlog. Ručno izrađene u Italiji, Giordani Gold kuglice će uskoro postati njen omiljeni make-up. Predivno se nanose, koža izgleda preplanulo, a osjećaj koji pružaju je neodoljiv! 

4. VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE
Ponekad je ženi potrebno samo da se opusti. Ako spa nije opcija za nju poklonite joj nešto vrlo slično tome – set sa kojim će lako napraviti spa doživljaj u svom domu. Prepun prirodnih sastojaka, ovaj Love Nature set s mentom i malinom je prava gozba za sva čula. 

5. NIKAD DOSTA SJAJA
Ako put do muškog srca ide kroz njegov stomak onda put do ženskog srca definitivno vodi kroz prodavnicu nakita. Za nju vjerovatno nema boljeg poklona nego što je lijep komad nakita koji se slaže uz njenu ličnost i stil. Bilo da je u pitanju sat, ogrlica, ili narukvica ili nešto drugo, sa nakitom ne možete pogriješiti. 

 
Tekst: Fotograf: Oriflame