Odvažna ljepota: Mačkaste oči u tri jednostavna koraka!

Baš kao što leopard ne može promijeniti svoje pjege, nikada nećete promijeniti mišljenje i poželjeti ništa osim trepavica velikog volumena. Priznajemo, to nije uvijek lako, ali uz ove jednostavne korake, uskoro ćete imati predivni mačkasti pogled.

Tražite odvažni, mačkasti izgled koji je savršen? Tremendous Fierce možda je upravo maskara koju ste čekali: nevjerovatni volumen s dodatnom dužinom na vanjskim trepavicama za posebno istaknuti izgled trepavica.

Spremni ste ustati i biti saslušani? Volimo ovaj odvažni izgled trepavica, za još jače samopouzdanje. Žene širom svijeta ne plaše se ničeg, a zašto bi? Moda i ljepota odličan su način za pokazivanje ličnog stila, pa zašto ne istaknuti samopouzdanje ovim moćnim izgledom?

Inspirisan najnovijim trendom, životinjskim uzorkom, koji viđamo na pistama u modnom svijetu, dojmljivi mačkasti izgled pruža način koji ćete povećati samopouzdanje!

Korak 1:
Zakrivljena četkica za mačkaste trepavice dat će dodatni volumen i dužinu trepavicama vanjskog ugla kapka. Započnite od unutrašnjeg ugla kapka i nanosite prema vanjskom.

Korak 2:
Za bolju definiciju, pomoću oblog vrha oblikujte vanjske trepavice prema gore.

Korak 3:
Ponovite po želji da biste stvorili nevjerovatan volumen i intenzivnu dužinu.