Izbor urednika: Najbolje na rasprodaji

Ko to ne voli dobru rasprodaju? Na rasprodaji možete naći vase najdraže proizvode po nižoj cijeni i dati novim proizvodima priliku bez da imate potrebu da obijete banku. Da li vam je potreban koji savjet za šoping? Provjerite savjete naše Gosie Ulaske za najbolje ponude na rasprodaji!

MAGIJA ZA KOSU
Zima je nemilosrdna prema vašoj kosi – stalno je naelektrisana i zapetljana. Zašto ne biste isprobali ovu CC kremu u spreju za njegu i ljepotu kose? U spreju je, što znači da je možete lako koristiti kada god vam je potrebna. Nabavite je odmah!

OLAKŠANJE ZA RUKE 
Krema za ruke je nešto što vam je uvijek potrebno. Zbog toga ne bi bilo loše da nabavite nekoliko dodatnih da uvijek imate jednu pri ruci – u torbi, na poslu i na noćnom ormariću. Zlatna edicija kreme za ruke sa glicerinom, zlatnim jojobinim uljem i vitaminom E je savršen spas protiv zimske isušenosti kože. A vintage dizajn je prelijep!

2 U 1 NJEGA ZA USNE 
Pametni proizvodi za ljepotu olakšavaju nam život. A ako možemo imati dva proizvoda u jednom za manje novca, ne razmišljajte puno. Sa The ONE Lip Spa Care balzamom za usne možete zaštititi usne sa daškom boje (hidratacija i UV zaštita). Odličan izbor kada ste u pokretu!

DETOKS ZA KOŽU 
Duge zimske večeri su savršena prilika da podarite koži dodatnu pažnju. Sa Swedish SPA maskom za dubinsko čišćenje lica i pilingom za čišćenje kože lica, teško je reći ne. Njihova detoks svojstva učinit će vašu kožu glatkom i svježom. Probajte sa nanošenjem maske četkicom – time će cijeli ritual biti još posebniji.

UŽITAK ZA VAŠA OSJETILA
Kao veliki ljubitelj baleta, posebno volim pudraste roze nijanse i romantične mirise! My Naked Truth toaletna voda se savršeno uklapa u ovu kategoriju. Sada možete uživati i u kremi za tijelo sa istim cvjetnim mirisom. Ako volite romantične poklone (bliži nam se i Dan zaljubljenih), možete uživati u njima i na sniženju od 50%.


Tekst: Fotograf: Oriflame Brand Images, Shutterstock