5 povoljnih beauty ponuda!

Čak i ako se vaša torbica za make-up jedva zatvara, teško je odoljeti iskušenju da opet ne testirate novu kozmetiku. Znamo taj osjećaj! Dakle, ako je vaš budžet privremeno nizak, provjerite savjete naše Ulaska Gosie i listu 5 pristupačnih kozmetičkih proizvoda koje možete isprobati bez žaljenja!

 

 

1. RUŽ ZA USNE

Iako vjerovatno već imate svoj omiljeni ruž za usne, sjajno je eksperimentisati s različitim nijansama, zar ne? S Colourbox ruževima za usne odabir je vrlo težak jer raznolikih nijansi ima u obilju! Nećete požaliti!

2. SJENILO ZA KAPKE

Palete sjenila za kapke mogu biti skupe jer sadrže nekoliko nijansi, a na kraju zasigurno koristite samo tri nijanse. Ako je tako, mono sjenilo za kapke je ono što biste trebali potražiti odmah! Njihova je kompaktna veličina super praktična i možete odabrati boje koje najviše volite, te sastaviti svoj vlastiti set boja.

3. PUDER
Ponestaje vam pudera, ali i dostatnog budžeta? Isprobajte Colourbox puder u kamenu. Ne suši kožu i kontrolira sjaj - i to je ono što puder i treba učiniti. Moguće je odabrati samo 2 nijanse, tako da vaš odabir doista brz i jednostavan!

 4. GEL ZA TUŠIRANJE
Gelovi za tuširanje ne samo da čiste kožu, već pružaju i senzualno iskustvo. Dakle, uzimajući u obzir krajnji efekat, želite li se osjećati energično, opušteno ili osvježeno nakon tuširanja, možete koristiti različite formulacije. Kupujte veća pakiranja da biste uživali u omiljenim gelovima za tuširanje duže! Odaberite OVDJE.

5. KREMA ZA RUKE
Kada se radi o kremama za ruke, obično trebate više od jedne jer je prikladno da bude dostupna gdje god je to potrebno: umivaonik, radni stol ili torbica. Srećom, većina krema za ruke je dostupna po pristupačnoj cijeni i one su vrlo učinkovite. Koju biste željeli isprobati? 

Tekst: Fotograf: Oriflame photos, Shutterstock