Preporuka urednika: 5 Golden proizvoda koje morate imati

Čak i ako već imate set svojih omiljenih Oriflame proizvoda, ne smete propustiti ove favorite dostupne u posebnom jubilarnom izdanju. Neki od njih su već prave legende, a neki samo što su se pridružili našoj porodici. Pogledajte izbor naše urednice Gosia Ulaske od 5 proizvoda koje morate imati!

1. ZLATNA POSUDICA

Sve je počelo s Univerzalnim balzamom. Ovu malu teglicu obožavale su generacije, a danas nam stiže u 5 varijanti! Za 50-tu godišnjicu legendarna formula od prirodnog pčelinjeg voska i vitamina E smještena je u zlatnu teglicu. Ovo jedinstveno izdanje omiljenog balzama svih vremena je prosto previše lijepo da biste ga propustili!

2. ZLATNA RUŽA

Nije teško zaljubiti se u Volare kolekciju. Njen tvorac je Evelyne Boulanger i kolekcija datira još iz 1996. a danas se ponosi sa 3 mirisa, od kojih svaki sadrži cvijet ruže u srcu. Srednja nota novog Volare Gold je ruža Grand Amour s tamnocrvenim, baršunastim laticama i simbolizira vječnu, pravu ljubav. Njegov gurmanski dry down s notama slane karamele čini ovaj miris neodoljivo luksuznim.

3. ZLATNI PRAH

Ručno izrađene u Italije, poznate Giordani Gold kuglice za nijansiranje osvojile su srca hiljada ljubitelja šminke. Prirodni sjaj sunca postiže se u samo nekoliko poteza četkicom. Jubilarno izdanje ovih kuglica za nijansiranje obogaćeno je zlatnim prahom koji dodaje efekat toplog presijavanja, još više sunca na vašem licu!

4. ZLATNI SASTOJCI

Nema potrebe da se Milk and Honey proizvodi posebno predstavljaju. Organski ekstrakti mlijeka s medom njeguju vašu kožu još od 1998. godine. Ova kolekcija će vas razmaziti od glave do pete. A sada su odabrani proizvodi dostupni po posebnoj jubilarnoj cijeni!

5. ZLATNI DETALJI

Modni dodaci su također u posebnom prazničnom duhu. Bež Celebration torba s modernom ševron šarom ima fantastičnu unutrašnjost boje limuna prateći jubilarni dizajn. Zlatne kopče na kaišu kao i zlatni patantni zatvarač savršeno dopunjuju kremaste nijanse torbe. U Celebration kolekciji također vas čeka predivan, svileni nježni šal. Požurite ako vam se sviđa, jer u pitanju je limitirano izdanje!

Tekst: Fotograf: Oriflame