Izbor urednika: romantični pokloni za svaki budžet

Iako svi imamo različite definicije “romantičnog”, davanje poklona – velikih ili malih – se smatra lijepim načinom da izkažete privrženost. Ukoliko tražite poklon koji će reći “stalo mi je”, naši urednici će vam ponuditi malo inspiracije.

Sitnica koja će pokazati da vam je stalo

Ne moraju svi pokloni označavati neki događaj, ponekad je lijepo pokloniti nešto nekome bez posebnog razloga.

 

Za njega: Možda dijelite proizvode za tuširanje – koji imaju žensku mirisnu notu jer ih vi kupujete. Zašto mu ne bi poklonili nešto što će biti samo njegovo? North for Men gel za tuširanje će mu pružiti nevjerovatno, osvježavajuće iskustvo.

 

Za nju: Cvijeće i čokolada su precijenjeni. Ukoliko joj zaista želite pokazati da vam je stalo onda joj morate pokloniti jedan od proizvoda iz The ONE kolekcije.

 

Godišnjica vam je

Poklon za godišnjicu mora balansirati između romantičnog, ali ne i otrcanog, funkcionalnog ali i estetski ugodnog.

 

Za njega: Zajedno ste već godinama i planirate još puno zajedničkih. Zbog toga ste pokazali interes za njegovu njegu kože. Zašto mu ne pokloniti set za njegu kože koji će sadržavati sredstvo za čišćenje lica, kremu za poručjeoko očiju i hidratantnu kremu? Za one koji imaju malo više iskustva s njegom kože, SkinPro uređaj za umivanje lica će biti savršen dodatak koji će obožavati.

 

Za nju: najintimniji poklon koji postoji – parfem. Čak i najbliskiji partneri se muče s odabirom pravog mirisa, zbog čega preporučamo klasični izbor. Ekskluzivne mirisne note Essenza parfema će zasigurno oduševiti vašu partnericu.


Sretno Valentinovo

Dan zaljubljenih zahtijeva pažljivo odabran poklon s daškom humora.

 

Za njega: ukoliko ne znate što pokloniti vašem momku za Valentinovo, zašto mu ne pokloniti usne savršene za ljubljenje uz Tender Care zaštitni balzam?

 

Za nju: za opušten poklon koji je pun pažnje preporučamo zavodljivi miris Love Potions Secrets. Niti jedno od vas mu neće moći odoliti.

 

Stvarno, stvarno mi se sviđaš

Kada niste još “volim te” fazi, ali bi moglo uskoro biti.

 

Za njega: Koji je bolji način da mu kažete “sviđaš mi se” od poklona dobrog zdravlja? Wellness paket za muškarce sadrži Omega3, astaksantin i multivitamine posebno formulirane za muškarce. Za nju: mudri muškarci znaju da je put do ženskog srca kroz njenu kozmetičku torbicu. Pošto svaka žena voli da joj se ugađa, zašto joj ne poklonite Eleo masku za kosu? To je dodir luksuza u kojem može uživati kod kuće.

 

Velika gesta

Postoje mali pokloni iznenaženja i postoje velike romantične geste – ovi pokloni će se pozabaviti ovim drugim.

 

Za njega: pokloniti mu toaletnu vodu je krajnji znak povezanosti. Na kraju krajeva poklanjate mu nešto što će nositi cijeli dan. Želite da vaš muškarac miriše moderno i sa stilom, Giordani Gold Notte je savršen izbor za vas.

 

Za nju: Pokažite joj koliko je volite setom za njegu kože. Bez obzira koje su njene potrebe kože, postoje praktično upakirani setovi za svaku potrebu. Možda bude potrebno malo raspitivanja prije kupovine, ali ona će biti oduševljena ovim proizvodima – I vama, naravno. 
Tekst: Fotograf: Oriflame