Probudite kožu maskama za jednokratnu upotrebu

Vaša koža zaslužuje svu pažnju i nježnost koju može da dobije i još mnogo više od toga! Tretirajte je baš onako kako treba bez obzira da li ste kod kuće ili na putu. Probajte šarmantnu kolekciju Love Nature jednokratnih maski za lice za specifične potrebe vaše kože i uživajte u njihovom neodoljivom mirisu!

Love Nature gel maska za sve tipove kože s hidratantnom lubenicom 
Ova maska za lice sadrži ekstrakt lubenice koji vlaži kožu, ostavljajući je svježom i čistom. Kompatibilna je sa svim tipovima kože. Ubrzo će vam ojačati kožu!

Način upotrebe: Nanesite na kožu i ostavite 10 minuta da djeluje. Delikatno obrišite mekanim, vlažnim peškirom za lice.

Love Nature maska od gline za sve tipove kože s jabukom
Glinene maske su idealne za uklanjanje nečistoća s kože. Oni izvlače sve nečistoće iz vaših pore i ostavljaju vašu kožu blistavom. Prirodni ekstrakt jabuke bogat je vitaminom C i poznat po svom bogatom antioksidantnom efektu. Probajte ovu kombinaciju i uživajte u osvježenoj koži!

Upotreba: Nanijeti na kožu, ostaviti 10 minuta i isprati.

 

Love Nature kremasta maska za sve tipove kože s hranjivim kakaom
Ovo je maska za lice s dodatkom ekstrakta kakaa. Prirodni kakao maslac je dobro poznat kao prirodni emolijent koji uljepšava kožu na više načina. Ima izvrsnu sposobnost omekšavanja i njegovanja kože, a također je poznat po prijatnom mirisu. Nije mu lako odoljeti u bilo kom obliku!

Način upotrebe: Nanijeti na kožu, ostaviti 10 minuta pa obrisati mekim, vlažnim peškirom. 

 

Love Nature kremasta maska za osjetljivu kožu s umirujućom ružom
Ova maska je napravljena specijalno za osjetljivu kožu. Ima umirujuće i njegujuće djelovanje koje oporavlja vašu kožu i smanjuje upale, osiguravajući da vaša osjetljiva koža ostane hidrirana, bez izazivanja alergijskih reakcija.

Način upotrebe: Nanijeti na lice, ostaviti 10 minuta i delikatno obrisati mekanim, vlažnim peškirom.

Love Nature Peel-Off maska za blistavost svih tipova kože s ličijem
Ova piling maska je blagotvorna za sve tipove kože. S dodatkom ekstrakta ličija, bogata je vitaminima i hranjivim sastojcima koji će sigurno vratiti vašoj koži zdrav sjaj! Doza energije koju vaša koža želi!

Način upotrebe: Nanesite sloj ove maske na kožu i sačekajte da se osuši. Zatim pažljivo oljuštite i obrišite ostatke vlažnim peškirom sa lica. 

Koju masku ćete probati danas? 

 
Tekst: Fotograf: Oriflame