Predivni pokloni za predivne žene

Vrijeme bi moglo biti hladnije, a dugi dani samo uspomena, ali vidi se svjetlo na kraju tunela: praznici su nam sve bliži!

Tradicija podrazumijeva da se cijela porodica okupi oko jelke i razmijeni lijepe želje i misli, Ali, šta ako vam nedostaju pokloni koji će na pravi način pokazati koliko vam je stalo do dragih ljudi?  

Cilj nam je da prazničnu kupovinu poklona učinimo što ljepšim iskustvom. Možda se pitate, šta bi vašu baku učinilo sretnom? A mi kažemo: Be Merry set s vanilijom i cimetom. Razmislite o tome: svakog puta kada upotrijebi sapun, i pjenušavu kupku ili kremu za ruke, predivni mirisi će je podsjetiti na lijepe praznične trenutke koje ste proveli zajedno.

 

Vaša mama je vjerovatno ona koja je najvrednije radila na tome da praznike učini predivnim. Za nju izaberite Eclat Femme Weekend set – ona zaslužuje da osjeti luksuz! Ovaj miris je inspirativan i elegantan i budi radost života – savršen je za zimske mjesece.

 

Da li ste vi već mama? Ima li malih djevojčica u vašoj porodici? Da se kladimo da vole morske sirene? Oduševite ih Disney Princess setom! Ovaj sapun je posebno izrađen za mladu kožu a toaletna voda će učiniti da se osjećaju kao da su već prave dame. Njihova formulacija je nježna i savršeno prilagođena za djecu.


 

Praznici su vrijeme kada konačno možete da se vidite sa vašom omiljenom tetkom! I super je kada znate da imate poklon baš za nju – Milk & Honey Gold Precious Collection set! Predivnog mirisa sa organskim ekstraktima u prazničnom pakovanju sigurno ćete joj biti omiljeni član porodice.

 

Spremite se polako za prazničnu sezonu!

Tekst: Fotograf: Oriflame