Kako maksimalno iskoristiti Black Friday ponude

Kraći dani i hladna jutra manje će vam smetati ako maksimalno iskoristite Black Friday ponude!

Ideja crnog petka, odnosno na engleskom „Black Friday“, stigla je u Europu iz SAD-a. Većina ljudi već dobro poznaje ovaj koncept odličnih, vremenski ograničenih ponuda, ali možda ne znaju svi tačno vrijeme kad one počinju. Pročitajte ovaj tekst i slijedite savjete kako biste bili sigurni da ne propuštate najbolje Oriflame ponude!

1. Vjerovatno već znate da je prvi korak vrlo jednostavan – registrujte se na Oriflame web stranici! Na taj način ćete sebi osigurati primanje novosti iz Oriflamea i tako među prvima doznati za sve odlične ponude. Možda ćete željeti uključiti obavijesti iz pretraživača tako da u svakom trenutku budete u toku s novostima.

2. Jedna stvar bez koje ne možemo funkcionirati ovih dana je svakako mobitel. Preuzmite Oriflame aplikaciju i skenirajte stranice kataloga kako biste otkrili najbolje ponude. Na taj način možete i jednostavno naručivati putem aplikacije, zar to nije praktično?

3. Pratite nas na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i Youtube)! To je odličan način da budete u toku sa svim novostima.

4. Označite sebi i svaki početak novog kataloga jer vas očekuju odlične ponude! Ove godine imamo fantastične Black Friday ponude za vas: Glacier, Lucia, The One set za konturisanje lica, Time Reversing Intense krema – ovo su samo neke od sjajnih ponuda.

Ostanite informisani i svakako iskoristite sve fantastične ponude, a osobito Black Friday ponude!

Tekst: Fotograf: Oriflame