5 činjenica o Love Potion parfemskoj vodi

Miris koji potiče zavođenje i romantičnu atmosferu – Love Potion parfemska voda – spada među najomiljenije Oriflame proizvode iz ovog segmenta. Predstavljamo vam 5 činjenica o obožavanom mirisu!

1. Love Potion parfemska voda je imala premijeru u Oriflame katalogu 2011. godine.

2. Naziv podsjeća na eliksir ljubavi, a sastav uključuje čuvene afrodizijake kao što su đumbir i čokolada!3. Autor Love Potiona je Jean Jacques, koji ovako opisuje svoja djela: “Moji mirisi iskazuju tri stvari: radost življenja, jednostavnost I spontanost.” Jean Jacques je također autor mirisa Lovely Garden i Divine.

Da li ste znali…

Jean Jacques je sa 16 godina bio uspješan pijanista I veliki ljubitelj džez muzike, ali je želio da postane kreator parfema. Radio je za Givenchy, Guerlain i Balmain.  

4. Ovaj zavodljivi miris klasifikuje se kao orijentalno-voćni. Prvo što osjetite su note mandarine, đumbira i ruma, u srcu mirisa su cvijet kaka, beli ljiljan I vanilija a u završnici sandalovina.  

5. Za dugotrajnost predlažemo kombinovanje sa Love Potion kremom za tijelo koja sadrži iste mirisne note kao i parfemska voda.
Tekst: Fotograf: Oriflame