Top mirisi za početak jeseni

Miris vatre i vlažnog lišća, s pikantnim cimetom i slatkim sljezom - lagane mirisne note u kojima smo uživali cijelog ljeta bit će zamijenjene toplim mirisima koji su savršeni za vjetrovito vrijeme. Ova jesen donosi nam mirise za svako raspoloženje, svaku priliku i svaki budžet. Predstavljamo vam naše preporuke mirisa za početak jeseni.

Prijedlozi za nju

Volare parfemska voda

Ekskluzivne mirisne note lišća ljubičice, božura, latica ruže i pralina sjedinjuju se i oslobađaju u poletnoj, mirisnoj eksploziji koja osvježava i budi vaš um, tijelo i duh i obavija vas luksuznim sjajem romanse pune sjetnog, jesenjeg zanosa.

Divine Idol parfemska voda

Par kapi Divine Idol mirisa učinit će da se osjetite kao diva! Ovaj cvjetno – drvenasti chypre miris otvara se notama crvenog voća otkrivajući srce koje pulsira notama zlatnog irisa i ambergrisa. Probudit će u vama uspomene ovog ljeta i unijeti vedrinu u sezonu koja dolazi.

Mysterial Oud toaletna voda

Prefinjen i moderan donosi vam nove nijanse elegancije. Ovaj miris sa zanosnim notama drveta oud neodoljivo privlači pažnju poput magneta. Savršeno dočarava žensku misterioznost.

 

 

Izbor za njega

Ascendant toaletna voda

Snažan, senzualan i pun energije daje vam moć da uzmete uzde u svoje ruke. Ovaj miris predstavlja poletnu kombinaciju bergamota i nježne vanilije. Savršena kombinacija za početak jeseni.

Venture Power toaletna voda

Aromatičan, vodenasti miris sa očaravajućim notama crnog kardamona i sicilijanskim bergamotom čini da se osjećate samouvjereno i prepuni energijom dok raskošne, zemljane note pačulija najavljuju mističnu auru hladnijih mjeseci koji nam stižu. Venture Power toaletna voda izgleda ko idealan miris za susret sa izazovima jeseni.  

Men’s Collection Intense Oud toaletna voda

Ovaj drvenasti miris budi senzualnost i naglašava vašu unutrašnju snagu. Intenzivne note drvenastog ouda učinit će da se osjetite plemenito, smireno i blisko prirodi. Savršena kombinacija za jesen!

Tekst: Fotograf: Oriflame