Beauty Trend – Budite puni samopouzdanja

Žene širom svijete ponosno pokazuju ono što jesu. Znam šta jesam! Osnaživanje žena je građanski trend i uticao je na modu, film i sada make-up. Odvažna ljepota je izjava koja se usudi da odbacite bilo kakav stid i prigrlite svog unutrašnjeg junaka. Jeste li spremni izdvojiti se u gomili?

Ti - da, da – ti si sjajna!
Uvijek sam bila sigurna u nanošenje maskare, ali sada, wow! Potpuno sam opsjednuta odvažnim trepavicama. Da li si ti prikrivena buntovnica? Probijaš satnicu od 9 do 5? Ili si nešto potpuno drugo kod kuće? Svaka žena ima neku priču o transformaciji da je ispriča, bilo da se radi o proslavi nekog važnog trenutka u životu ili slavljenja novog postignuća na poslu ili plešeš cijelu noć na visokim potpeticama - želiš da objeručke prihvatiš svoju odvažnu stranu. Da bi ti bila prava ti, nema potrebe ni za kakvim ispričavanjem i potpuno je moćno i naučit ćeš kako je to biti u centru pažnje.

Samopouzdanje je ključ!
Samopouzdanje je jedna od kvaliteta do kojih nije lako doći. Ako pokušavaš biti odvažna, često ti to ne polazi odmah za rukom. Samopouzdanje je nešto što ne možeš stvoriti, možeš doći do njega iskustvom. U pitanju je osjećaj koji imaš prema samoj sebi - osjećaj vrijednosti.

Svi smo prošli kroz radosti i tuge, izazove i nagrade, i nekada možda poljuljali vlastito samopouzdanje. Dodajte malo pozitivnog razmišljanja svakog dana i pazite se negativne energije. Misli kao "ne mogu" trebaju se zamijeniti frazama kao što je "ja to mogu!" Zašto ne bi rasplamsala svoje samopouzdanje odvažnom odjećom i dramatičnim pogledom. Ako išta može učiniti vaš pogled zavodničkim i atraktivnim, to je The ONE Tremendous maskara. Sada su ženstvenost i odvažnost još jednostavniji. Hajde, budite odvažni!

Tvoja priča je tvoja moć!
Beyoncé je jednom rekla, “Trebamo preoblikovati vlastitu percepciju toga kako vidimo sami sebe. Moramo da se istaknemo kao žene i da preuzmemo kontrolu." Potrebno je hrabrosti da se pokažeš u svoj svojoj moći i jedinstvenosti.

Odjeća, kosa i make-up su tu kao završnica vašeg pokazivanja samopouzdanja - zadnji detalj zbog kojeg se osjećaš očaravajuće i punom sebe. Nemoj da ti bude dovoljno išta manje od odvažne, prelijepe verzije tebe. Ti to zaslužuješ!

Tekst: Fotograf: Oriflame