Zablistajte

Vrijeme je da zamijenite vaše omiljene kuglice našim novim draguljima na kojima će vam svi zavidjeti! Svi želimo mladalački sjaj lica, zar ne? Otkrit ćemo vam tajanstvene sastojke koji licu daju mladalački sjaj i danju i noću.

Youth Essence kompleks - Eliksir mladosti
Šta je to Youth Essence kompleks – Eliksir mladosti? Otkrili smo da formulacija Eliksira mladosti sadrži hijaluronsku kiselinu koja obnavlja i hidratizira kožu te teksturu kože čini glatkom, mekanom i podatnom na dodir. Legendarne kuglice za nijansiranje sada su obogaćene Youth Essence kompleksom koji koži daje blistav, mladalački svjež izgled. Posebna vrsta tzv. soft-touch minerala daje raskošnu mekoću i sjaj.

Više intenziteta boje

Nove nijanse kreirane su kako bi odgovarale vašem tenu, tako da stvarno možete uživati u odabranoj nijansi. Ukoliko je mat izgled vaš izbor, tada ćete obožavati Matte Bronze. Ako preferirate svjetlucav, ali suptilan izgled, odaberite  Luminous Peach. Ako želite naglašenu svjetlucavost Sublime Radiance je savršen izbor za vas.

Ručno pravljene
Ammazza! Ručno su pravljene u Italiji, od jedinstvene kombinacije praha toplih nijansi i blistavih čestica, oblikovane vještim rukama najiskusnijih majstora.